Malam Panjang

 *Parkway Drive, ep album deep blue*
Seronok-nya semester pendek sebab masa dia cepat berlalu, tak seronok-nya sem pendek nak kena settle-kan semua tugasan dan final dalam masa tujuh minggu je. Kalau tak serabot tu maknanya tak lama lah tu, minta sendiri sign berhenti kolej.. tutup cerita, haha! Dalam pada sem pendek ni lah macam macam event dan projek nak di jadikan. mana taknya aku serabot siap impi nak malam panjang so boleh lah settle-kan semua kerja dalam satu malam panjang. Ok merepek-lah! baik aku sambung buat sinopsis filem The Tortured, baik aku sambung buat outline babak skrip cerita, ishhh baik aku tidur, ish ishh ishhh. shhhhi*

1 comment:

tenku butang said...

done follow sini no. 934
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/