ZyraRoxx's Blogbuster

Assalamualaikum wbt. / Salam Sejahtera
JOIN <
Segmen terakhir buat tahun 2012 :'| Insya'allah Taala moga moga beratusan riburan jutaan bloggerian menjoin blogbuster anjuran ZyraRoxx's hebat ni. Sebenarnya aku taksub gila tengok segala doodle hasil tangan beliau, lagi lagi dengan robot tu! memang sejiwa lah dengan citarasa aku, nampak bersahaja dan sangat umphhh! Dari semalam lagi setelah beliau mengpublish entry pasal blogbuster ni aku dah terus tergerak hati nak join, tapi apakandaya diri ini busy bagai nak gilaa mengkerjakan ratusan drawing yang nak kena proceed khamis ni. Buleh juling lubang hidung kalau berterusan memegang batang pensil dan terus menerus men-drawing. Jadi, aku pun tanpa segan milu menglibatkan diri ini dengan segmen blogbuster beliau yang nampak sangat hebat, tengok banner dah tahu weh! =D rugi youu kalau tak join. Sebelum ni aku dah masuk dalam bloglist beliau dan sekarang aku pasang niat nak jadi bloglist beliau secara permanently. Apa lagi, moh le kitaa memeriahkan lagi blogbuster ini. sekian terima kasih kerana sudi ber-bw :-)

17 comments:

Eizza Lee Arish said...

Eizza pun join jugak! :D

Zyra Roxx said...

thanks join ^^
hepi blogging ;)

yeyargh! geng robot :]

azifah yazid said...

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck.. masuk blog awak dalam bloglist saya la..:) slmata tahun baru

anismasrina said...

Dari segmen sama..done follow awak . Follow Hanis balik k .http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

✿ Misz Noni ✿ said...

Dah follow . Dari segmen yg sama :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Hanida Moss said...

Hello dear..
following u dari segmen sama..
slmt berkenalan! :)

Miss Xyz said...

dari kump spongebob dtg ke mari~

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yg same..sy dari bloglist istanbul aku datang...datang follow sini!!hepi blogging..

entry sy :http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html singgah sini dri segmen yg sama :) #grouptwilight. done follow youuu

miss fluffy said...

group alice wonderland datang sini!!!heee~

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

bazilah abu hassan said...

Maya Karin datang jalan jalan dari segmen sama. Done follow. :D
#GroupOmbakRindu
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html