eksistensi kehidupan si pencinta seni

Assalamualaikum wbt. / Salam sejahtera
terasa nak tempek bebanyak gambar >..< muahahaa!
*macam biasa lah kan! kelik pada gambar untuk tengok secara besar besaran lah sangat*
\m/ #np ϟƘƦƖןןΣx - SCATTA  << kelik untuk mendengar \m/
Huyehhuyeeeeehh *sebut dengan penuh perasaan kecintaan XD* dimana beberapa hari lagi adik adik yang bersekolah bakal kembali bersekolah, heheeee hampir dua tahun aku tinggalkan zaman persekolahan wey, sumpah rindu.. bohong lah kalau cakap tak rindu, macam macam kenangan waktu sekolah dulu, kan kan! Sekarang dah masuk zaman kolej, semester tiga dah pun cepat betul hari hari berlalu. Seperti yang anda anda tahu aku memang lah seorang pencinta gila dengan apa apa yang berkaitan dengan seni. Lagi lagi dengan seni hasil tangan juga seni muzik! memang takboleh nak hidup sangat lah kalau takde dua benda tu XD muehheheh.. Untuk semester ni lagi banyak duit wohh nak kena pakai -.- tapi apakandaya takkan nak sayang sangat duit tu, benda benda yang kena beli tu pun berguna jugak buat masa masa yang akan datang, belum sampai penghujung semester akhir pun aku dengan coursemates dah bincang nak bukak galeri >_< ngohngoh. besar tak hajat kami?// 

Moga moga segala urusan kerjaan tugasan semester kali ni aku dapat kerjakan dengan sehebat rakusnya :) amin, insya'allah taala. Cuba tengok gambar yang bawah sekali tu >_< hohoh! aku yang paling ranggi kan :p yang lelain semua berbaju kurung, memang susah lah nak tengok aku berbaju kurung: aku sendiri pun takpasti kenapa dan sampai dapat request dari memberII pakailah baju kurung weh! teringin nak tengok. Hahh! last thursday lect asas seni II aku minta beli barang barang art -..- aku dah beli petang tadi, almost rm200 melayang bergitu sahaja.. bila lah nak dapat voucher student ni. kerajaan sibuk bahaskan sana sini tapi mana? mana? dan mana? dah lah aku takdapat elaun mahupun balance ptptn T_T nak save duit lelebih buat shopping kasut vans dan bundle pun susah. < sila kasi simpati dekat aku.  
bawah ni resit barang barang art yang aku beli tadi >..<
*ketermenangisan ketundukkan buat seketika waktu mengenang nasib ini langsung takdapat balance ptptn mahupun elaun setelah berhabisan tenaga zahir berkerah hotak menghasilkan karya karya yang agak hebat tu. -buibui, ikuti entry akan datang :) sekian terima kasih- 

8 comments:

asha hana said...
This comment has been removed by the author.
asha hana said...

yohooo banyak nye berbelanja. :D

alonso.apoyar said...

itulah pasalnyaaa. Y_Y juling mata jadinya, muahahah!

Syarafi[skyforce331] said...

Untunglaaa kos seni...

Syarafi[skyforce331] said...

Untunglaaa kos seni...

alonso.apoyar said...

kenapa mesti kasi dua kumen? XD hahaa, saje nak menghebatkan feedback entry ke fie :p untung ke duit melayang bergitu sahaja T____T

NawalNazihah said...

hye, tahniah ! sila hantar awak punya no. fon ke email ann_square@yahoo.com untuk tuntut hadiah bg "contest saya si blogger by yanie". apa-apa masalah boleh pergi ke blog saya http://thestreetmemory.blogspot.com/. tq :D

. Nur Fatin . said...

uit bdk art ;) goodluck in animation ! selalu2 lah post venthough aku semakin jarang online . ada masa aku cuirik2 selak belog kau . adios , xo