"Jom BW sambil Follow sampai Lebam"

Assalamualaikum wbt.
Heeeyy lu SM, ni gua pestimeee join segmen lu :D hahai.. lu gua lu guaa ganass nyah, gua kesah apa.. lu pun apa kesah kan kan. lu sendiri suruh merepek sana sini macam lu. gua bab merepekkerepek ni gua sukaa tahap dewasemilanbelas, lagi lagi kalau nulis cenggini time memalam..haoooom! hahaa, ehh! gua ada soklan cepucemas buat lu, lu betul kah baru patblas tahun? macam tak percaya sioot, muda muda dah hot dekat belog, gua ni dah lapanblasss -_-.. takdelah tua mana macam yang lu pikir, tapi nengok sambutan belog gua.. apekah apekah? polowers baru genap lapangatooos kot! papepungg semoga berjaya dalam dunia beloging macam hanis zalikha yang dah pemes dekat tibi tu, tadi baru keluar drama tibi tiga ;) lu banyak mudaa, keep on rockin' on blogging yargh! i hate leeeeeeb your belog bebeh \m/
 sepott sepott! gua sepot lu ni. gua joingg segmen ni sampai lebam 
sekian teghimaa kaseh pisss 

17 comments:

Sa Michaisi said...

Ewaaaah ayat lu ! Perh ! Ala ala ,lebih kuat pada powerranggerss !Puff, atomen gitu . Ekekeke yeap, wa satuempat. Haha , wa baru aktif blogging pun taun ni je beb . Ngeh ngeh ,oh and ada lagi yang paling muda pada wa ,iaitu adik Faqihah Husni . 12 taun je beb tapi follower dah mencanak dekat beriban :( . Okay okay btw jemput bw

Cik Wieda said...

saya tersesat dan tiba-tiba saya termasuk dlm blog nie . bw sini k :)
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Fatin Nabila said...

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Fatin Nabila said...

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

ain risya said...

done:-)
dari segmen yg sma..http://ainrisya.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

D i n said...

dari segmen yg sebijik hehe

http://dingraphic.blogspot.com/

Reena Shukri said...

reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Engku Muzahadin said...

Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni. Dah lama FOLLOW sini :-) Salam Perkenalan ^_^

Dari segmen yang sama;'

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

AyuInsYiraH said...

assalam..ayu dtg dari segmen yang sama...

ada masa nanti...kalau tak keberatan jom la join segmen ayu yer...link nyer ada kat bawah ni..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

leogurl94 said...

Dari segmen yang sama .. ^^ Sila lah berkunjung.. Pollow sini

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

lyana kamal said...

Hahaaaa! siot lah lu SM :D patblasss baru, okayyy okay sentap ke dengan ayat gua? khas untuk lu tu tahu tak :p ngahngahhh.

lyana kamal said...

Thank youuu beryberyyy much kepada yg sempat menyinggah dan polo belog aku. insya'allah nnti aku polo semula okayy :)

Anis Farhana said...

Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

Azwar Syuhada said...

Datang dari segmen yang sama.. follow dah.. :)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

RaaRocherr said...

Salam singgah dan follow. Dari segmen yg sama :)

http://raarocherr.blogspot.com/

Zahrina said...

dari segmen yang sama
jemput ke blog sya...saya dah follow blog yg comel ni

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Zura Cuddlez said...

tq for following me.i follow u back =)