CUTI SEMESTER

Assalamualaikum wbt.
|tantek kan geprengepren tite:D|

Wawww! aku dah bebas dari segala macam assignment, final project dan "masalah" yg sangat membebankan kepala hotak :D cuti weh cuti! walau taklama mana pun macam budak budak sekolah cuti sekolah. Ngohhngohh, aku akan rindu kau orang yang dekat gambar atas ni juga yang takde dekat gambar atas ni. Lebih kurang 3 minggu kita bakal takjumpa buat lawak bodoh gelak sama sama, goyang goyang kepala layan hxc indie skrillex movie dan cerita cerita hantu. Syukur alhamdulillah, hari besar buat kita semua dah lepas.. hari presentation ketiga tiga subjek tough yang sangat mendebarkan dan mengkusutkan kepala hotak. Mana tak kusut kerja kerja lepas asyik tunda tunda main main je, lepak sana sini main arcade :p Enjoy sangat malam lepas presentation kita chill reramai jenjalan kaki pusing pusing bandar hilir buang masa shoot gambar :D makan eskem, conquer mcd..lahaii rindu seh dekat kau orang. Banyak dah kenangan kita ramai ramai sesama :') Lepasni kalaulah ditakdirkan aku fail sem dua ni, aku pun rasanya macam nak pindah dan masih dalam perancangan dengan ayah aku lagi. Berat hati nak pindah tinggal kan kau orang semua.. gila lah! susah taw nak jumpa kawan kawan macam ni, take a long veryyy beryy long time to find. Budak kos aku makin lama makin berkurang -_- apakah? dari 20something tinggal 8 orang je..
Heyy tawantawan kita jumpa next sem okay! benda first aku nak buat adalah jengjengjeng, makan ESKEM SUNDAEKON. :D bye

4 comments:

fifie said...

Wuhuuuuu enjoy your holiday lyana :)

lyana kamal said...

Weheeee okay thanks fifie ;)

#thelagidanlagi said...

keep holiday . manfaat sebaiknya lyna!!

lyana kamal said...

Okayy thanks, susah nak dapat komentar daripada idola ni :D hahaa