SELAMAT SABTUDAY

Assalamualaikum wbt.
Bertemankan bisikan lagu Empayar Caliphso oleh The Alif pebret band gua sekarang, gua sebagai kipas susah mati kepada band tersebut berasa sangat tidak puas hati pabila mengingat kembali si najwalatep ber-gig bersama beliau semua. Gua jeles bukan sebab apa, gua nak jugak nyanyi sesama dengan The Alif ni :'O perrrr, tak cukup ke membuktikan di desktop gua ni betapa gua suka giler dekat lelagu dorang. 

-day of celebration, selepas dan sebelum kami menyiapkan projek assignment. lepak lepak dulu konon konon celeb besday gua bak kata palleh yg menggoyangkan tangannya di bawah tu :D- *penat berjalan di jonker masih terasa derr* 

Harini gua nak kongsi setory pasal apa apa yang bakal gua tertulis kejap lagi :D hahaaa. hah! 7haribulan haritu besday gua. trimas kepada rakan rakan yang wish, trimas kepada semua yang tolong mengcelebrate bersama, trimas kepada sahabatku mardhiah kerana mengkasi hadiah bapak bear besar lagi besar daripada gua, trimas kepada superhero sayang kerana mengkirim voice mms akustik lagu Allah selamatkan kamu, trimas kepada mak ayah sebab kirimkan kek dan ayam goreng spicy mcd kesukaan aku. Waktu besday aku, aku busy dok siapkan segala projek final semester kedua ni. Aku takdapat balik rumah, sedih woo. Demi final gua sanggup korbankan hari berharga buat gua. Sekarang gua dah lapanbelas tahun. Gua rasa macam gua patut lakukan sesuatu bagi menunjukkan gua ni dah lapanbelas tahun. :D *hahaa, muka jahat*

K lah, gua ada hal dan destinasi yang perlu di-tuju.. kalau rajin gua sambung taip balik XD byee.

7 comments:

#thefikirman said...

sosial :P

lyana kamal said...

ahaaa :D kenapa pulee?

#thefikirman said...

saje jer..
:D

Syarafi[skyforce331] said...

woah!!the alif ad band wooo..cool :D...

lyana kamal said...

syarafi : memanglah! sebelum ni the alif apa pulak? :D

Syarafi[skyforce331] said...

owh!!...da lama ke band ni??

lyana kamal said...

lama dah fi, heheee :D