ANJE KU BEBEH GILA GILA HA HA HA

Assalamualaikum wbt.
Hahaaa, tajuk entry nampak benau pemalas nye nak memikirkan entah ke hapee tajuk nya :p orait, intro pun dah cantek :D heyhoo munirah anje ku bebeh gila gila ha ha ha *panjang nye nama awak :p .motif gua menghupdate ni sebenarnya nak nunjuk gambar gerak gerak ni je pun weh. Gambar gua bersama anje ku bebeh gila gila ha ha ha tatkala sudah bersedia untuk ke presentation kelas english madam sarmina yang selalu sakit -_- okay, taip panjang berjela pun nanti bukan ada orang sudi nak baca kan :D hahaaa. gua chalobete sampai di sini sahaja. 

Ohh! Selamat Menyambut Kedatangan Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam di seantero dunia Allah swt, sekian terima kasih.

2 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

Selamat Menyambut Hari raya Aidiladha :)

#gelakkuat2

lyana kamal said...

Pasai pa nak gelak kuat kuat! :D hhahaa