Wajah baru Robotkot.com

Assalamualaikum wbt.
Hihokk, XD macam mana dengan wajah baru belog aku? awesome kan, terima kasih kepada Atiqah kerana sudi membantu aku. Well, aku memang tengah busy men-drawing assignment. Nak update or blogwalking ke belog lain pun takde masa.. So, while aku stop men-drawing ni aku nak ambil kesempatan untuk update entry baru. :D  Last last week ada sesi introduce diri dalam kelas character design. Aku intro kan lah pasal aku seorang blogger then ada beberapa keping manusia ternganga konon taktahu natang apa blogger tu. So then lect bagithu blogger alaa yang macam muhdluthfi tu, bezanya cuma taip taip. Lepas cakap cakap cakap lect kasi tahu kalau rajin dalam belog tu selit selit kan lah drawing baru syok orang nak baca XD aku pernah jugak terfikir nak buat macam tu. Tapi nanti  nanti lah bila ada kelapangan aku buat, insyaallah. Seriously semester kedua boleh tahan banyak tekanan. -.- Assignment semakin menjadi jadi.. Kelas ada yang start pukul lapan pagi.. hok'aloh memang susah sikit aku nak bangun.. boleh tahan banyak kali tertinggal bas.. Allright, stop sampai sini, letih jari nak menaip panjang panjang -.-' sambung mendrawing lagi. Bye bloggers \m/

Ohh hee, ini ada santapan sikit. :) my super fiancee' berbaju putih, sooo handsome. No one can replace him in the deepest of my heart. Iloveyouu Almuzi <3

4 comments:

Rara Nasiha said...

cantik! :)

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!! style gilak header robot ohsem!!! :O

lyana kamal said...

Ty Rara Nasiha :))

lyana kamal said...

Ty Syarafi .robotkot memang ohsemm.. ngehehhh:p