maaf, aku sedang kesibukan.

-السَّلاَمُعَلَيْكُمْوَرَحْمَةُاللهِوَبَرَكَاتُهُ-
bulan puasa dah lepas sekarang tiba bulan raya :D hahaa, untuk bulan raya punya entry pun takde lagikan untuk bulan puasa. terlebih dahulu aku owner Robotkot bersama ahli keluarga dan yang tersayang ingin mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua muslimin dan muslimat yang berada di seantero dunia.

Alhamdulillah, akhirnya sempat jugak aku ucapkan Salam Aidilfitri kepada rakan blogger dan semua pembaca sekalian. Sebenarnya banyak betul cerita aku nak kongsikan sama sama, hahaa.. tunda punya tunda hamekkau macam ni le jadinya XD .Untuk sem dua yang aku memang gila nantinanti kan memang buat aku jadi gila, sungguh takpernah aku dapat kerja yang berlipat ganda, hahaa. Salah sendiri jugak lah p tunda sana tunda sini. OhhMyRaya memang tak rasa macam dahulu kala.. tiap hari rasa tak tenang nak makan ketupat cicah sambal udang pun serba salah sebab kerja tak settle kan lagi. Perghh rasa macam berhutang dengan ahlongg bukit beruntung. :'|

Last last week aku ada buat e-ticket(aduan) ke portal kym atas sebab sebab yang tertentulah.. ayat kemain power, blogger lah katakan haha! coursemate siap puji puji :D wahh bangga beberapa ketika. Then lepastu dalam seminggu tiap hari aku kena aim, macam macam call dapat. Siap dekan panggil tanya apa masalah.. konon nak gaduh lettuw :D hihikk.. pemess rasa walau tak hot macam student lain. (Y) psttt, lepas ni kalau nak buat e-ticket takkan aku guna nama aku lagi.. -.-' 

Dalam rasa macam raya tak raya tu aku boleh pula terasa nak pergi shopping raya.. XD hahaa..perempuan kann. enjoy gila , shopping dengan housemate seronok tak terkata.. Almost satu hari berjalan dengan mereka, sempat jalan Taman Cempaka lagi tu..nasib baik ada driver, thanks to 'kakak tapi junior'.. 

--_______________________________________________--'
WE CHOOSE TO GO TO THE MOON
Lagu mendayu, lately macam macam genre aku layan.. tapi yang gitu takkan aku tinggalkan lah kann :D hahaa. 'indie Rock n Roll, is in my soul'.. kira yang ni macam second entry lah k.. hahaa, malas nak publish banyakII . bila first time aku dengar lagu ni dekat blog *thefikirman* aku rasa macam semacam, sawan sastera aku membuakbadak kembali.. hahahaa, sampai bermadah tak kenal batas doh XD Dan dan tu aku dapat tahu sahabat aku telah di-pinang :'D perghh, ter-menangis aku lahh woi. terharu bagi pihak beliau.. semoga hubungan mereka berkekalan hingga akhir nanti. aku ada pesanan untuk manusia, jangan nak fikir perasaan hati sendiri lambat laun termakan diri sendiri :-D chill yeahh.. kelakarr mann manusia tu. byee Salam Aidilfitri.

10 comments:

the fikirman said...

hi3.. trima kaseh la lyana .
credit kat gua, gua terharu looll..

tapi instrumentals post rock memang menjiwa , kalo hati tu tgh hiba. :P

Syarafi[skyforce331] said...

sokong betul kalau hati tgh hiba...mmg x nafilah lagu tu mmgbest...fi da ucap lom selamat hari raya kat lyana ek??...kalau blum selamat hari raya :3...shopping tu bnyk duit raya ke dpt :3

.::: Princess MOMOY :::. said...

sampai buat e-ticket? apa kes dear?
tapi momoy puji. bukan ramai yg berani tampil hadapan untuk mengadu.
yang banyak kutuk belakang . tapi mmg takde perubahan lah. sebab org atasan tak tahu. bagus. bagus.

aiseyy...kalau bab shopping. memang kaki takkan rasa letih kan?
jejak rumah je baru terasa menggiggil penat. hihi...

btw, selamat hari raya
maaf zahir batin dear

lyana kamal said...

the fikirman : hahaa! welcome. ty sebab lu, gua dah ter-kenal lagu tu. ohsem 8-)

lyana kamal said...

fi : hahaa! belum lagi XD tapi rasa macam dah kott. okay! salam aidilfitri juga. duit shopping rahsia kottt/ kuikuii

lyana kamal said...

my dear momoy :
:D hahaa!kes claim jadual. almost one week tunggu jwpn dr pihak atasan tapi takde respon. ape lagi, buatlah e-ticket..haha, macam macam jadi. kelakar pun ade gak..terasa diri begitu berharga sebab ramai contact tny masalah. hahaa, adat lah kan, nama pun perempuan. kuat shppg :P

the fikirman said...

jadi gua terpaksa tukar lagu la kat blog gua , kik3...

lyana kamal said...

eh! hahaa takpayah lah thefikirman. kan osemm gila lagu tu.

the fikirman said...

gua jumpa lagu yg lebih osem la nie :D , hi3....

lyana kamal said...

apa tajuk??