Original doodle |karya tangan aku|

ISNIN/07MEI2012
Assalamualaikum wbt.

Doodle? doodle doodle doodle. Pemes bebeno mendoodle doodle ni, dodol betul! pening kepala otak aku. Hahaaa, hebat tak doodle aku atas ni? Eih! ni doodle tau nama dia, jangan ingat doodle tu satu versi je kat blog lelain tu. Doodle aku ni ikhlas curahan air tangan aku, hahaa..agak buntu jugak la pabila nak melukis natang ni, first time buat tuh..dahla lama betul tak memegang pensel lagi lagi nak melukis. Aku lukis ni pun refer kat wantondoodle ni. Kalau tak, taktahu la ape jadi..ngunguungu, kaurang nak kasi berapa bintang kat first doodle aku ni? kuikuiikuii~ mak aku puji hebat hebat belaka, terharu aku :')

Hooh! harini 7Mei, result UPU yang aku tak nanti-nantikan akhirnya keluar jugak XD ..hahaa, betul sungguh sangkaan aku yang aku takkan dapat punye UPU ni. Lagi lagi dengan result SPM yang tak berapa nak gempak kebabomm tu dan lagi lagi sekarang mana mana U aim kan budak lelaki je, brr -,-'' . So, aku pun buat la rayuan..Pilihan pertama aku letak Dip Rekabentuk Grafik dekat Politeknik Ibrahim Sultan, Johor.. pilihan kedua pulak aku letak Dip Teknologi Maklumat dan Komunikasi dekat Utem, Melaka.. Hoyoo, 9Mei ni taktahu le ape cerita, nak daftar tak dekat KYM tu under Dip Animasi or 2Jun ni Dip Rekabentuk Grafik dekat KTT Sepang tu. Jangan la cakap form six, aku betul2 tak minat, aku dah tengok betapa payahnye dulu kakak aku meng-struggle untuk stpm tu. Tahniah la kepada beliau, tersenarai dalam pelajar cemerlang stpm dekat Melaka ni. Tak sia sia usaha beliau yang sibuk hadap buku sepanjang masa.

11 comments:

hazfee said...

haha, ni ka yang lu buat kat buku tadi?

hazfee said...

eh, x dapat upu tu boleh cuba lagi.banyak lagi tempat nak sambung belajar :D

lyana kamal said...

Hazfee : ye ye, itulah dia :D okayy, lagipun gua takde la mengharap sangat dekat UPU tu, tawaran tawaran lain banyak jugak. tapi satu ah, swasta je..kos dia agak membebankan sikit, kan kan

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

Sius cantekk gyle !
krtif nt=yoo lhaa .

lyana kamal said...

Terima kasih Ain ;]

BellaJane said...

cantik la u lukis hehe.. kreatif..

upu memang susah sket nak dpt kalau result tak gempak.. mcm akak dulu huhu.. berpuluh2 ringit duit pakai nak beli number pin...

last2 apply uitm dpt gak akhirnya hehehe..btw gud luck dear :)

Cik Yeanna said...

whoa! cantik la lukisan awak~^^

Rara Nasiha said...

kreatif! :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

cantik!! :D

Wan_hazel said...

wooooooo.... tabik sini..terbaik laa...leh pergi jauh nie..lepas nie buat kat barang2 lak doodle....Nak tengok yana buat kat barang barang lak..beg ke , cawan ke.. k k k ..wan tunggu

Yus Artz said...

ni doodlelinag