lebih kurang tigabulan takbalik rumah :'(

MondayMorning 9April2012
Assalamualaikum wbt. selamat pagi semua! hahehe.. selalu tak jadi situasi atas ni kat korang atau sesiape pungg? hahahaa~ zaman aku sekolah dulu (macam lama sangat je dulu tu, padahal last year habis sekolah,ngahahaa) boleh tahan ramai la classmate tahun yang lepas lepas perangai macam ni :D kuikuiiikui~ 

Intro je dah lari tajuk. haha, maafkan saya. Sebenarnya dah lebih kurang tigabulan beliau yang banyak berjasa  kepada aku takbalik rumah. Beliau sungguh curang, sekarang beliau tinggal dirumah tokeyy pau <--yakni sahabat baik aku.  Tah kenapa dah tigabulan beliau takde kat rumah, baru harini aku perasan tatkala meneroka weheartit mencari stuffII yang superr kacak gebu gebu. Beliau yang sibuk diperkotak katikkan adalah KALKULATOR aku. Sebut kalkulator teringat pulak rutin harian dengan classmate terhebat bermain binggo by kalkulator tatkala cikgu math mode mahupun addmath mintak solve problem si math ni.. Ada masa nanti aku wat tuto ajar main binggo by kalkulator okay. Krrr, kalau dah main sekali gerenti taknak berhenti punyee. wehuu! BAII

8 comments:

ciksengeh :D said...

betul2 .. asal bosan je mesti main bingo kat kalkulator dulu ..

Siti Hajar Noh said...

haha..sama lah situasi tu...

lyana kamal said...

ciksengeh :D hehuhu! syok habis kan!!

lyana kamal said...

@Siti Hajar Noh@ : kihkihkihh~malu tak?

Cik Rose Cute said...

budak sekolah mesti main benda tue hihihi

Natasya Naslin said...

haha =p men masa zaman skolah dulu =) lawak lak bila ingat balik..

lyana kamal said...

Kihkihh jom lawan nak @Cik Rose Cute@ n @Natasya Naslin@ =D

Riz Kim said...

anda ditag utk join contest ini..jika sudi join ya http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/contest-blog-comel-by-anismoko.html