SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG

AHAD 8April2012
Assalamualaikum wbt. salam untuk semua blogger yang sudi membaca. Sementara menunggu emakku yang tersayang berperang di dapur aku nak luangkan kesempatan ni untuk join Segmen Nasz ni. Kau sudah makan ke belum? kalau belum pergi makan dulu, then join la segmen yang banyak manfaatnye ni. Segmen ni tutup tepat jam 11malam. Jadi, janganlah segan silu nak join nanti kaurang sendiri yang rugi. kihkih~

Baiklah, pesanan aku untuk peserta Segmen Nasz 
yang sudi follow aku sambil-sambil berblogwalking tu. 
Assalamualaikum wbt. kepada para followers sekalian. terima kasih sudi ke blog aku. terima kasih jugak kerana sudi memollow aku.kihkikihh~ dah la aku lapar tahap bintang purnama ni, nak pergi makan jap. Eh! jangan lupa tinggalkan jejak dekat cbox kelabu asap tu okay. lepas kaurang follow aku insya'allah dengan izin Allah swt akan aku follow kaurang balik. BAII

11 comments:

Marhamah Junaisha said...

Amboi..berperang ye mak awak..dasyat.. XD

lyana kamal said...

Kihkihh~ dahsyat memangg =D

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.

thanx sudi join.

NasZ said...

senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

Masz Sidek said...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

LoveJean said...

dtg dri segmen sama....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

lyana kamal said...

Nasz, Masz Sidek, LoveJean :
Salam Perkenalan :)) terima kasih blogwalking

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

farhanamasdo said...

segmen sama . follow here . jom datang sini
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

lyana kamal said...

Cik Adieb, farhanamasdo, Mr. E'raz Fadli. okay =)