Group Promosi Blog by Nasz

Isnin Malam 9April2012
terima kasih skype kerana sudi mengambil gambar saya ;D
Assalamualaikum wbt. kihkihh~ begitu rasminya rupa aku diatas seperti mahu mengumumkan bahawasanya.. YEYEY! MAK ABAH ESOK RAYA ESOK RAYA! atau juga boleh dikenalpasti sebagai gambar pasport untuk menyertai Akademi Laut Malaysia (ALAM) .Adakah sebegitu rupa? Ohh tidak tidak! tidak nampakkah kalian sebegitu tebalnya tajuk di atas ^ "Group Promosi Blog by Nasz" .Sebenarnye aku publish entry sebegini rupa adalah untuk mengajak semua para blogger yang telah join segmen ni untuk berblogwalking menambah follower atau saling bertukar tukar cerita, tak kisah la ape pun ye.. janji halal dan berfaedah. 

Aku perkenalkan diri aku ;) harap harap dapat kita semua menghubungkan silaturrahim yang baik sesama blogger. Nama penuh aku Nur Liyana binti Kamarulzaman atau lebih dikenali sebagai Lyana Kamal. Umur aku 17tahun 5bulan 33hari <--betul ke ni?hahah Dipendekkan cerita pada 7hb 10 2012 ni genaplah umur aku 18tahun. Oh tuanyaa~ rasa macam baru semalam main masak masak dengan kawan kawan dekat sekolah tadika. kahkahh~ Lagi, aku sudah berpunya(kalau ikut syarat sah tunang bagi Islam kami sudah pun bertunang, sumber dari ceramah Ustaz Azhar Idrus, klik SINI).. semestinya aku milik si dia yang tercinta yakni Almuzi bin Suhaimi bakal mencecah 21tahun pada bulan depan. 


Kediaman aku terletak di Bandar Teknologi Hijau. tahu ke? :D sememangnya bukan di Korea sana okay. Sekarang, aku bekerja sebagai operator! tiap hari perlu menjawab panggilan. bukan panggilan misteri nusantara tatapi panggilan kolej-kolej(kebanyakannya swasta) Ape lagi? penatlaa! dahlaa~ heeee, ape ape pun terima kasih sudi baca entry berjela ni. aku tak sumbungg taw. Haa! aku group promosi 3 k. Salam perkenalan. Ape ape nak tanya p cbox kelabu asap tu ;)  Assalamualaikum. BAII. Jom terjah blogger bawah ni..


GROUP PROMOSI 1
1.  http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
2.  http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
3.  http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
4.  http://nurfa22.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
5.  http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-v-segmen-nasz-promosi-blog.html
6.  http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
7.  http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-nazs-promosi-blog.html
8.  http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
9.  http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

GROUP PROMOSI 2
1.  http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
2.  http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
3.  http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
4.  http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
5.  http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
6.  http://mybunnytuttut.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
7.  http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
8.  http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html
9.  http://eifathegoodgurl.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html




GROUP PROMOSI 3



GROUP PROMOSI 4

19 comments:

Yayah Nasake said...

thank you promote blog saya

Ahmad Haziq Azlan said...

blog saya yang pertama.
hehehehehehe

mari saya lukiskan doodl untuk korang.... join la segmen saya

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

eLLa n aLia said...

saya yang first.. :) singgah :)

rAIHan said...

maceh promote blog raihan.

rAIHan said...

promote blog awak.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/promosi-geng-blog.html

Pecinta pink^^ said...

maseh awk:)

Faizz's Jamil said...

kawen jgn lupa ajak noe

lyana kamal said...

Kihkihh pait :D insya'allah.

fiqah hamed said...

thanks promosikan blog fiqah..

lyana kamal said...

Okay. sama sama Yayah Nasake, fiqah hamed, Pencinta pink^^, rAIHan, eLLa n aLia. Insyaallah nanti lyana join segmen Ahmad Haziq Azlan ^_^

EiFa said...

thanks..=)

Cik Adieb said...

Thanks promote my blog,peace :D

Ary ariasputera said...

yuhuuu.. salam mesra wat awak...
ary dari geng Nasz...dtg nk folo..
ni untuk awak ye..

http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/seken-round-promosi-blog-dengan-nasz.html

lyana kamal said...

welcome EiFa n Cik Adieb. allright Ary ariasputera, ty.

Inas Syuhaidah said...

singgah :)

sukagelak said...

promote blog ni :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-3.html

husnamujahidah said...

Salam.. huhu. mohon kerjasama untuk follow sy balik. sy bru edit url.please~ hehe. btw, thnk you promote blog sy...

http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

come to visit u dear

lyana kamal said...

terima kasih kepada semua yang sudi blogwalking ke sini. peaceee ;)