Pabila Emak Obses

Jumaat 6April2012
Assalamualaikum wbt.
Salam untuk semua blogger ;) huahua~lama betul aku tak menghupdate cerita baru. AMACAM WAJAH BARU?  wajah siapa yang baru? Wajah blog aku la bedull..maaf kasar betul bahasa.kihhkih Sebenarnya aku pun taktahu kenapa aku tukarkan wajah blog ni. nama blog pun dah tukar, weee~ sedap tak? wengwengg~takde niat langsung ;p mungkin mahu nampak ketara di mata para blogger yang lain. ketara ke?
kuahkuahh~ merepek je -,-'

Iye, mak aku obses! obseskan si patchwork. Natang tulah yang mak aku tergila gilakan buat masa sekarang ni. kuikuii~ peluh sebaldi aku menolong mak aku cari cara jahit patchwork dekat youtube broadcast yourself ni -,-' "mexico pun mexico lah", kata mak..ade la sedikit sebanyak video tu membantu. Terima kasih puan mexico cantik maniss gebu gebu! Dan disebabkan patchwork tu jugak lah seminggu mak aku takmasak tengahari, mentang mentang hanya tinggal kami berdua dari pagi hingga ke petang :'( aku makan makanan breakfast je time korang lunch makan nasi berlauk sedapp. kasihan tak kasihan lah kan bersyukurlah wahai lyana kamal. Ok la babaii, esok nak bangun awal mahu berangkat ke Bangi ronda ronda cari rezeki. :D

6 comments:

Faizz's Jamil said...

qajin bt header . buat kat ceq satukkk

lyana kamal said...

Kahkahh~ bukan ceq buat naa~ ceq cari cari di google *freebies header. dan ceq amek dengan hati terbuka daripada blogger blogger awesome ;D

Rara Nasiha said...

Suka blog ni. kemas je :D

lyana kamal said...

Terima Kasih Rara Nasiha ;))

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...begitu la kalau mak-mak dah obses sangat
dulu mama momoy suka sngt tanam pokok. g cameron highland beli pokok tapi tak cukup ngan tu
boleh lagi pergi cabut pokok tepi jalan time turun nak balik
haishh

dear lyana. cantik header baru. rajnnya tukar2 header nih

lyana kamal said...

Aduduhh, heee ;D sampai cenggitu sekali. memang ke-obses-san mama momoy ni.hihik~ Haha,header cantik ea?gy la search kat google banyak taw!lyana amek orang punya je.takrajin nak buat sendiri punya.asyik rasa takpuas hati ke ;p