Attention Warga Blogger!

Sabtu 7April2012
Assalamualaikum wbt. ini entry aku mahu meraih simpati. wahai warga blogger kasihani la diriku ini :(  tolong tolong~ aku nak buat tapi takmenjadi. Jadi jikalau ada sesiapa yang berhati nurani nak tolong aku sila berikan respond dekat feedback aku yang comel lotee tu, aku cuma nak mintak tolong buatkan CREDIT SECTION. Asal aku buat asyik asyik takmenjadi..kenapa kenapa? buntuut la. 
TOLONG YE :'/ 
BAII, Im off to Bangi. balik nanti harap harap ada insan berhati mulia dah kasi respond nak tolong~

2 comments:

Ieqa Halim said...

Kau nak buat kredit section yang spoiler tu ek ?

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/tutorial-make-your-own-spoiler.html

Kalau dah buat tapi tak jadi , kau try la alihkan gadget html tu kat tmpat lain , kdg2 pasal kedudukan gadjet tu yang tak menjadi . huu . Tu je yg aku thu . Kalau salah , sori :D

lyana kamal said...

Ohh.hee, terima kasih bebanyak ;) muaxx..sesampai aku di rumah akan ku usahakan.