wahai anak! teruskanlah perjalananmu itu

Assalamualaikum wbt. 
Tiada  kata secantik bahasa. haha, sebenarnya aku taktahu nak letak tajuk ape dekat entry ni. Aku nak kasi tahu ni! harini dalam sejarah aku berblogwalking tanpa henti selama satujamlebihbanyak, konon konon bersemangat kental nak pergi join segmen MR. E'RAZ FADLI, dekat dashboard dah berduyun duyun blogger lain join. Dengan berbesar hatinya aku terjah blog beliau. dan dan aku terjah tu lah segmen dah tamat. kihkihh~ so, dengan berbesar hatinya lagi aku ke satu satu blog yang dah join segmen tu dan meninggalkan jejak pada setiap blog, ada juga yang dah lama aku follow.. yang paling mencabar kekentalan aku untuk meninggalkan jejak serta follow adalah tatkala keluarnya beberapa confirmation code pabila nak follow sekian sekian blog. Agak juling mata aku nak selesaikan code tu, tapi takpe! demi tanahair yang tercinta sanggupku korbankan jiwa ragaku, ecehhh :D harap difahami..susah woo confirmation code dia. Alhamdulillah, nasib baik aku tak mengalami kekejangan otot dan juga saraf..hihi,kalau tak..lama dah aku kaku depan laptop yang dah banyak berjasa dekat aku ni.
`OK,BAII`

7 comments:

mirmashi94 said...

haha. confirmation code mmg buat letih laa. sampai juling ea? parah tue XD

Yayah Nasake said...

tahniah... anda telah d tag oleh saya :)

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/tahniah-dah-100-tahun-blog-saya.html

lyana kamal said...

@mirmashi94 : Hehe..parah tak parah la kn
@Yayah Nasake : ty :)

Dayz said...

huhs, xpe sys b'smangat tu cntoh t'baik~ ^^

lyana kamal said...

Kihkihh. orait! ty ^^,

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy x suka blog yang de code2 ni
leceh
kalau dapat ver. code yang simple ok la
kalau yang pening kepala sebab nombor2 macam bercamtum..adoiii

lyana kamal said...

Aduyyainyepunn..hehee! yup la momoy..macam ape je kn -,-'