:'( blog aku bakal dibekukan dalam beberapa jam lagi

Assalamualaikum wbt.
Tulah kemain berani lagi buat entry pasai Bersih 3.0 kelmarin tu. wuarghh! acano ni? selamat tinggal lah Tuan Kopi jimat gula, lepas ni tak berblogwalking lah lagi kita gamaknya kan.. Huhh? apa aku heran lah sangat kan kena beku cenggini, janji aku pertahankan hak rakyat lain yang seringkali diperkotak katikkan, seringkali ditipu oleh 'sesetengah pihak tersebut', ciss taktahan betul! . Tahu je nak sorok silap sendiri, then silap orang lain sibuk hebah sana sini. PROPA laa hangpa semua tuh -,-' aku semakin berani ni, lantak ape orang lain nak kata umur macam aku masih mentah, takpayah la sibuk sibuk campur politik ni.. Uih! dulu aku kemain lagi takmoh layan politik, tiba tang Bersih 3.0 semakin menjadi menjadi pulak hidup.


Hohoi weh! :'( acano acano ni? bakal rindu lah aku kat semua yang rajin blogwalking dengan aku ni.. kadang terkecil hati, kadang terkasar bahasa aku mintak mahap ye, lagi lagi dekat Tuan blog yang aku taktahu berapa umur muda dia tu ;D.Ohho, Cik Mun Gojess, rindu kat youu lah nanti ;'D ..jugak kepada Pait bakal jutawan churp churp..ty kepada Apit orang kaya doodle yang ajak reramai serbu blog aku petang tadi, berduyun gak muehehe..dan blogger lelain.. Pstttt! huhuw, semua ni tekena dah :p kuikuii.. isnin ni till rabu (Insyaallah) aku tak berblogging. Aku dengan family ada hal di JB, selama 3hari tu aku akan menetap di Homestay area Tanjung Piai tu, kalau kalau lah ade internet connection kat sana
 Insyaallah aku blogwalking lagi lagi dan lagi.
Sape komen aku kasi ole ole nanti , panceng ni..
hahaa. Baii semua!

7 comments:

Faizz's Jamil said...

yo yo ja kena banned . hahaha .
3 haqi ja pon :P

Ieqa Halim said...

haaa nak ole ole !

lyana kamal said...

Yoyo pait ;D 3haqi macam 3bulan taw. hahaa :P

Anak Halim : haaa, nah nah! :D

hazfee said...

cis. hahaha. konon kena beku dari blogging kan.wakakaka. selamat ke JB. ole2 jgn lupa ye :p

jaga diri :)

aleen aiden said...

pasti akan ada yg rindu kamu. :)

lyana kamal said...

Hazfee : tekena?? kuahkuahh~ padan muka lu ;D selamat kembali dah. sekarang gua ade dekat damansara..
jangan risau ole ole gua takkan lupa punyee ;)

lyana kamal said...

Aleen Aiden : Insya'allah, moga moga adelah .kuikuii ;D