1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn


Okay! hehe. dah lama tak join GA 
TAG   1234  ~moh le kita join ye.
`support our blogger acts`

*UPDATE ! 4/2/2012
Assalamualaikum wbt ,hheee. anda nampakkah pencil case yang comel lagi menarik tu? pensil case tu merupakan salah satu hadiah yang tersenarai dalam giveaway ni. So, owner GA ni ada buat syarat baru tatkala beliau tengah mandi. hihik ;D bersemangat sungguh beliau memikirkan 1st GA nya, jadi marilah kita beramai ramai menaikkan lagi semangat beliau. Sebab musababnye lyanakamal mahukan pensil case yang comel lagi menarik tu adalah untuk kegunaan di masa akan datang, so bila urgent tersangat nak guna pensil case takpayah susah payah nak selongkar yang dah berkulat punya or bergegas ke shopping mahupun kedai alat tulis untuk membeli. muahaha, logikkah sebab musabab yang diterbitkan oleh lyanakamal? Ohh sebelum terlupa sesuatu yang teramat penting~ `katakanlah lyanakamal memenangi GA ni dan mendapat pensil case tersebut boleh le lyanakamal meminta design bertulis OH MY BATMAN! superbb gitu ;p hahaaa~? 
 BYE

6 comments:

Nur Nazihah Hassan said...

salam. .hye. .1st off all. .thnx a lot sbb sudi join GA ziha. .btw. .nak mintak maaf sebab ade updated sikit. .soie sngt. .awk juz tmbah sikit je lagi. .

http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html

lyana kamal said...

Hee, okay! ;)

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam dear lyana
thx tag momoy
1st time dapat mcm ni bagi blogger baru mcm momoy ni
apa kena buat yer
=)

lyana kamal said...

waalaikumsalam wbt. :))
welcome. yeke?hihi. so dear momoy just klik yang lyana backlink UPDATE!tu atau kalau kurang faham baca kat sini dulu

http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/02/hello-and-annyeonghaseyo-earthlings.html

.GOODLUCK.

shafiq said...

gud luck awak , hehe ,.

lyana kamal said...

Terima Kasih :))