Segment: Happy 18th Birthday Ain!!!



Assalamualaikum wbt. pertama sekali lyanakamal nak wish happy becoming birthday kepada ain zuhairi.. weheee, ain makin tua :p lyana still muda. muehehe, jangan marah nanti bertambah tambah pulak tua tu. Nampak gaya macam lyana yang first join segmen birthday ain ni. Fheww, bangga lak. tak pernah jadi orang pertama join segmen, g.a, or contest. So, bawah ni yang lyana hanya mampu kasi kat ain, harap ain suka walau tak sehebat mana ;p Hari pun dah lewat malam ni..

-jengjengjenggg-



So, Ain' Nun Najjah binti Zuhairi!
I wish i could see you face2face ;) heee, ayat macam nak mengampu mintak menang je kan. muehehe. takkisah la menang o tak janji dapat wish Ain nye birthday, insya'allah nanti 30hb lyana wish lagi k ;) wengg~berbalik kepada wish lyana tu, moga moga Ain :

DAPAT SAMBUNG BELAJAR DALAM KOS+TEMPAT YG AIN SUKA:)
SEMAKIN BERTAMBAH PERAMAH tak kira apa jua keadaan. 
SEMAKIN MENJADI PENDENGAR YANG TERBAIK. 
SEMAKIN MENJADI PELAWAK YANG PALING PALING HANDAL. 
SEMAKIN PEMALU sebab itu perlu ada bagi setiap kaum wanita. yeke yeke? hahaa. 
SEMAKIN MELAYAN ORANG WALAU DIA SUPERDUPER ANNOYING.
SEMAKIN BERKURANG SIKAP SENSITIF nanti bakal suami taksuka ;p. 
SEMAKIN BERTERUS TERANG dalam apa jua kenyataan yang auta. 
SEMAKIN BERTAMBAH TAMBAH COMEL. feeeewitt (kasi bunga). 
AKHIR SEKALI, SEMAKIN BERTAMBAH BAIK KEPADA RAKANRAKAN.

Hee, GOODLUCK PLKN nanti :)

5 comments:

Ain Zuhairi said...

Liyanaaaaaaaaaaaaaa thanks! Wah terharu ni :')

Good luck k !

lyana kamal said...

Ainnnnnnnnnnnnnnnnnn welcome! hahaha ;p suka tak?

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...
hepi bestday ain
lyana blogger baik laa...siap wish kt blog lg
caya laaa

lyana kamal said...

Hehee. jomla join segmen ni momoy! ;))

Mizzs Ninie said...

Jom lah Join Contest Ninie pulak..
-> http://mizzsninie.blogspot.com/