# virus lagu mexico, oi! aku sunyi

Assalamualaikum wbt.
agak lama aku tak update blog kn. asal nak menaip mesti mengantok tapi malam ni agak segar bugar sikit :DD well, tadi kat tempat kerja aku telah didodoi oleh segelintir student aku..kau ada? haha, bangga sikit. students aku sungguh merdu sekali suaranya mendodoikan aku dengan kalimah suci 
:') aku bangga menjadi seorang pendidik, walau dorang nakal yang amat. 
tapi dorang ingat apa yg aku ajar..tak sia sia lah.

Allright :)) readers yg hebat hebat belaka. setelah aku berblogwalking ke beberapa blog tadi, aku terbaca statement daripada beberapa orang blogger yg mengatakan blog mereka telah dicemari dengan lagu mexico -,-'' fhuh, nasib baik aku tak terkena. mane taknye, nak letak lagu pn dah takboleh..tahpesal la..sunyi tak blog aku? -bunyi cengkerik sikit :DD-  Ohh yee, kenapa ek blog dorang dicemari lagu mexico, siapa tahu? tarik bulu hidung selai! kerkerr,,  Jadi, jagalah dengan sebaik baiknya blog anda yang anda sayangi tu..yeke?

Oioi, aku sunyi la :'( dalam rumah ni tinggal aku dengan makhluk berbulu je, mak ayah pergi hantar kakak balik UKM tak balik balik lagi ni, mesti dating ni.. perr! meh santap gambar ni

#mereka yg setia menemani aku, eboo dan lilly#
BYE

11 comments:

Eyqa Hasnan said...

petang tadi eyqa kena lagu mexico tu . adoi ! malu bergoncang kepala otak dalam tengkorak eyqa nie . tak pasal-pasal mexico --'

lyana kamal said...

ape tajuk dia? eyqa pakai fibox ea? lyana minat mexico ni ;DD

*Arr said...

virus? haha. nasib baik tk kena XD

Detective Fiqa said...

hahaha. fibox punyer pasal >.<

lyana kamal said...

HOHOHO.. nasib nasib. kalau kena syok jugak. ;)

Eyqa Hasnan said...

tak tahu laa . haha ! a'ah ! fibox . grrr ! minat ? hahaha

chemay said...

sillylilly tuh comey!
:)

lyana kamal said...

eyqa : hahaha. best ape! ;P
chemat : ty ;))

-Incek Fik- said...

lagu mexico?


wahh! sandiwara apekah itu? tu takda keja lain.. si virus la tu.


*orang cakap dari kotak fibox.. ye ker?

lyana kamal said...

hahah. ha'ah, ada yg ckp sebab kotak fibox tu

C`ayob.com said...

Waaaa....ada virus kat blog lain...bahaya tu! sunyi...ke..ala..tengok video..lah! kat youtube best... "lawak ke der"