Ben Ashaari tanya aku, kalaulah aku dapat ultrabook tu..

BEN ASHAARI tanya aku, kalaulah aku dapat ultrabook tu..perghh! aku rasa aku lah manusia yang paling beruntung dekat dalam dunia ni, herherrr.. kemana saja aku pergi ultrabook (samsung series 9) yang hebatt tu takkan lekang daripada tangan.. kenipisan keanggunan juga kecanggihannya amatlah menepati citarasa aku.. ultrabok SAMSUNG SERIES 9 ni adalah wishlist lappy aku yang kedua and the first is SONY VAIO F..

ultraboook samsung series 9

ULTRABOOK takde CD DRIVE … korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK ? aku rasa perlulah, sebab kalaulah satu masa nanti segala microsoft download kena download secara berbayar  mau merana hidup aku. so dengan adanya cd drive ni boleh la aku download apa yang patutnye tu melalui cd drive tu.

12 comments:

Mieya Atiera said...

Mieya singgah drpd segmen pakcik beng

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

lyana kamal said...

Okay terima kasih mieya :)

-Incek Fik- said...

perghh!

gila nipis ultrabook ni.


dengar citer mende ni boleh tampung beban seberat 100 kg kat atas laptop tu.

Pka Rahim said...

hi dari segmen yg sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

terima kasih :)

lyana kamal said...

Incek Fik : memey lah, stylo lgi tu. bangga woo kalau dapat. ahaha, bertahun tahun bertaman bunga kat dalam hati.

Pka Rahim: allright, i'll be there

Cik tikah said...

macam awesome je!

lyana kamal said...

memey awesome!!

arasewel said...

salam,
dari segmen yang sama.
jom singgah sini

http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

9n0L4 said...

singgah intai² kawan satu segmen. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

Syasya Johan said...

ramai yang join segmen ni.btw,untunglah sape dapat.nipis<3 nampak cam better than galaxy tab,hehe

ZaroL said...

Wahhh...best la kalau dpt kn. Tiap2 hari nak buka lappy kalo cmni. hehe. Nak sama dgn brader ben la cegini. =)

lyana kamal said...

ngohngoh.. memey la best