aku tak mampu nak menjawab lagi

GAMBAR MASA BREAKFAST MCD PAGI TADI. peaceee
Assalamualaikum wbt salam daripada aku lyana kamal yang berbaju bebudak kaler merah tu :D maaf ye..aku belum teringin nak jadi sematang matangnye sematang buah kelapa. Ohh ye teringat pula semasa membeli baju tu, muehehe.. 
U ROCK COOLMAX! 

Pulang ke tajuk asal, kau rasa apa yang aku tak mampu nak menjawab lagi tu? Huee, nama pun budak lepasan SPM. tak mustahil lah kalau aku cakap tak nak sambung belajar! itu bukan lyana kamal lahh :D bermacam institut telah aku isi mostly under DIP sains komputer, graphic design dan semua yang ada kaitan dengan TEKNOLOGI. Hee, tapi aku bukannya superrr powerr berteknologi ni. Aku bersyukur mak ayah aku memberi sokongan yang padu lagi jitu gitu gitu. I love youu mak ayah!! mohon kepada blogger lain agar mendoakan aku menjadi animator nanti ye, hehee. nak bikin cerita kartun laa!! untuk anak anak kecil bangsa kita di masa hadapan.

Pulang lagi ke tajuk asal! muehehe~ agak berduyun orang tanya aku "LEPAS NI NAK SAMBUNG MANA? NAK AMEK KOS APE? " aku cuma mampu menunjukkan gigi yang takberapa tersusun ni. haha, maaf le ye~ kini aku cuma mampu berkata kepada mereka yang menanya dengan sebegini rupa sahaja
 "MACAM MACAM DAH APPLY -,-' senyumm terpaksa..dan berlalu pergi kemana sahaja..

Bye nak usha VW GOLF! =)
CARILAH DUIT

9 comments:

Faizz's Jamil said...

ceq blurrr . nih ada fb tetaw ? =='
btw , sure dapat pnya . jgn qiso noh . amin!

lyana kamal said...

weungg. ceq bukan kedah, ceq melaka. hehe. ape maksud pait? wohoo! terima kasih.amin! :)

Faizz's Jamil said...

sbb fb @peacely done (lyanakamal )
andakah empunya fb berkenaan ?

lyana kamal said...

MUAHAHA! okay baru faham ni.
gunalah bahasa pure ibunda kita.. fb@peacely done tu lyana share
dengan tunang lyana ;) peaceeee~

Detective Fiqa said...

wahhh pilih jurusan tuu ke? goodluck awak!

AMNA said...

Jom join GA saya :)

--> http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

Miszyuyu said...

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

lyana kamal said...

@Detective Fiqa : hee.terima kasih!

@Amna @Miszyuyu : Insya'allah ;))

DyaRazak said...

lambat sikit :)
-comel juga gadis berTUDUNG HITAM tu..