ϟerious matter !


Assalamualaikum wbt.
Entah berapa lama gua tak hapdet ini belog yang hensem forever! last friday saturday n sunday guaa telahpun ke suatu kem/kursus untuk melayakkan diri gua mara ke peringkat seterusnya dalam dunia "MPP" (Majilis Perwakilan Pelajar) under kaym. Banyak ilmu sudah tersemat dalam dada, sungguh menerangkap jiwa yang dulu nya agak cetek ilmu pengetahuan tentang "kepimpinan". Dan sekarang, setelah guaa serba tahu tentang segalanya, Insha Allah akan guaa praktikkan hingga ke bila bila yang guaa perlukan. Guaa telahpun dilantik sebagai `biro penerangan` dalam mpp < Biro penerangan stand for mereka mereka yang perlu handle fotografi, videografi, banner, dan segala yang seangkatan dengannya.. Guaa juga telah dilantik sebagai Ketua Program/ Ketua School. Insha Allah guaa will make the 'school of media and arts', ''stand rock \m/ everywhere" juga di kasi tabik hormat gila gila oleh seluruh school dalam kaym mahupun luar kaym, Insha Allah :) . Akhir sekali, guaa nak ingatkan kepada semua orang yang terbaca entry ni supaya beli lah mag rottw yang bakal keluar dalam minggu ni, karya pertama oleh guaa ada dalam tu.. B| tq.

Majlis Perwakilan Pelajar, International College of Yayasan Melaka
2013/2014. Insha Allah will stick together forever and after..

2 comments:

Rara Nasiha said...

Wahh, tengok gambar pun dah tau betapa rocknya you ni. :)

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html jemput join sini. :)