#rezeki melimpahi kepada diriku ini.

* depan 7e, gig break sebentar sementara azan asar :) *

Assalamualaikum wbt. ahlan wasahlan ya habibi ya maulana,
ada sihatkah? tadaa sihat pergilah sihat sana// nampak bergitu huduh belog aku ni bila weekend je baru dapat update T____T tapi takpe, janji aku ada update kan kan kan.. last week memang takde hapee entry lahh sebab dok busy mengheadbangang dan mengmoshmosh kan diri ini bersama rakan taulan sekalian \m/ last saturday aku bekerja as a crew potograferrr. thanks kepada incik boss kerana sudi menawarkan tawaran ini kepada aku, advance dapat jumpa The Alif peberetku :'D segala kepingan gambar belum dapat kelulusan dari abg rom rottw juga incik boss untuk aku upload di mana mana pun terutama sekali di pesbuk. haiyarghhh! incik boss cepatlah siapkan reviewnyaa >_< taksabar guaaa. 

On tht day dapatlah sedikit sumbangan ikhlas dari incik boss setelah aku berhempas pulas berdiri belakang depan tepi kiri kanan stage mengshoot gambar gambar crowd dan perfomers dan hampir terhimpap oleh sang speaker yg besar gedabak. trimas bebanyook banyok encik zulfaqar 8-) and thanks again sebab sudi nak mentionkan hajat saya pada boss mag rottw. fhuuuuu tak sia sia meng-fake kan kerjaya di pesbuk padahal belajar pun takhabis lagi, muahahaha. Petang ahad pula aku, momo dan incik boss bersama band fall asleep nya duduk mengtransfer gambar, teman incik boss membuat review gig di mcd, hinggakan botb rooftop melaka mall nak start. tanpa mengraguikan diri ini lagi, kami decide nak ke rooftop pula, nak tengok oag, sog n i,revival dan lain lain perforrrrrrrrrrrrrrrm! 

aku lahh! si tokeyy robotkot.com muahaha.
 incik boss n the geng tengah buat kerja XD
momo dengan patung besaunyaa, kemana jua sentiasa ada.
 setibanya kami di rooftop, akak akak di belakang sangat psiko!
 kami retis dan kami tahu kami retis ye kami retis
\m/ battery leptop habis maleh guaa nak pergi charge \m/
mosherss tersohor :D
security yang ganas
crew yang gempak
crowd yang banyak

Phesiuuuuuung! banyoklah gambaqq, maleh aku nak upload. insya'allah nanti aku sambung part two untuk botb ni okay, babai u'olls B-)
thanks.

6 comments:

ZWAN SABRI said...

wahh.. jarang jumpa jurufoto perempuan yang berjaya macam awak.. sweet.. :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronoknya dia:)

alonso.apoyar said...

ZWAN SABRI : iyekahhh XD hehehe btw thanks!

alonso.apoyar said...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕
seronoknyaaa saya :D hohoho.

zulhilmi tempoyak said...

tahniah la na... nnt apa2 share sket.. :D

alonso.apoyar said...

Zulhilmi tempoyak :D
alriteeeeeeee hehe