Segmen : Le' Gojes Blogger by Kadija Jamal

Assalamualaikum wbt.
Pertama sekali, thanks kepada adik comey ni sebab tag aku untuk join segmen  :) heheee. Bosan weh pagi ke petang tiap hari macam gini taktahu nak buat hapee, time ada kelas nak sangat ponteng ni dah kasi berkepok cuti langsung kering kepala hotak taktahu nak buat apaa. Segmen yang aku join sebelum ni pun belum habis blogwalking lagi. Ni menggatal tangan join segmen lain :p huhuu. Mahapp le aku cuma nak sepot blogger blogger lain, ngohngooooh. 

NICKNAME : Lyana Kmrlzmn | Alonso Apoyar
                                            BIRTH DATE : 07101994
Itu diaa nak kata unik boleh, cantik boleh, handsome pun lagi lahh boleh :D hohoo! Kalau menang pun tak kisah hadiah tu macam mana sekalipun janji menanglah senang cerita, aku sepot kau cik adik cantik manis.
Selamat Bercuti Sekolah, manfaatkan lah cuti yang ada tu ye Kadija Jamal :)
tag : nadia
BYE

6 comments:

Kadija Jamal said...

Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

Kadija Jamal said...

Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

Kadija Jamal said...

Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

alonso.apoyar said...

Welcomee :D wohohoo, banyak benoo mengkumen nyaa. geram ke? haha

Meyra John said...

Dari segmen yang sama. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

Meyra John said...

Dari segmen yang sama.
http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html