Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma

Assalamualaikum wbt.
Terima kaseyy *bajet david arumugam* kepada cik akma yang sudi menjemput aku meng-join lagi meng-semakkan diri aku dalam contest anjuran beliau dan yanie

1] Sejak bila berjinak dalam dunia blog?
Aku mula berjinak dalam dunia blog sejak azali lagi, ngahngahhh -..- okay! sejak tahun 2010, masa tu aku baru form 4. Tapi lebih giat nak mampus start tahun lepas. Kalau nak di bandingkan entry aku yang lepas lepas dengan sekarang aku taktahu nak cakap macam manaa -,- rasa nak koyak koyak kulit kepala sendiri, nak tengok? aku delete dah pun :D apa benda merepek tahh aku update. Alhamdulillah, sekarang makin maju mengolahkan setiap cebisan butiran ayat.

2] Kenapa berblogging, best tak?
Sebab teringin, lagipun aku mana ada buku diary nak nulis nulis pesemua ni. bukan jiwa aku, kadang kadang teringin jugak nak buat buku diary tu tapi seriously tak buuuleh masuk :D then ada blog ni best! aku boleh luah apa yang aku rasa walau kadang kadang tu takde siapa yang sudi nak membaca melayan rintihan perasaan aku yang macam hapeeeeeee tu. Dannn yang paling penting aku boleh sesukahati nak designkan rupa macam mana pun dekat belog aku yang tak seberapa mewah ni haa *malas nak edit bebanyak woih* padahal sekarang banyak dah tutorial yang boleh menampakkan blog menjadi awesomee kebabomm.

3] Harapan di blog pada masa akan datang?
Harapan di blog aku pada masa akan datang agar blog Robotkot aku ni dapat domain [dot]com :D www.lyanakamarulzaman.com wahhh acanggitulah! lagi, aku harap blog aku semakin maju dan maju dan maju lagi dan lagi dan seterusnya hingga ke akhir hayat. lagi, aku harap blog aku bakal menjadi blog yang berguna sangatsangat pada suatu hari nanti. lagi, banyak lagi lahh itu je aku mampu listkan.

sekian, terima kasih.
tag : santanmanis

6 comments:

Dianaa said...

datang dari contest yang sama, good luck! ^^
http://www.fatindiana.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

btw, jemput join GA dari FD. boleh pilih hadiah tau :D
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Aril Impian said...

saya dah follow sini jalan kat sini hehe


http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

Aril Impian said...

follow sini

http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

alonso.apoyar said...

Thanks kepada yang menyinggah ! =D

NawalNazihah said...

hye, tahniah ! sila hantar awak punya no. fon ke email ann_square@yahoo.com untuk tuntut hadiah bg "contest saya si blogger by yanie". apa-apa masalah boleh pergi ke blog saya http://thestreetmemory.blogspot.com/. tq :D

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !
Jom sertai !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html