GEGO JOHO |tak pergi pun|

Assalamualaikum wbt.
Oleh itu beta mengisytiharkan perang! hahaaa XD Aku adalah kipas susah mati kepada segala underground band ni. Support Our Local Act! Tapi dalam masa yang sama takboleh nak nafi lah yang aku suka jugak dengar lagu lagu omputih sana, muse-mcr-ramones-a7x-motionless in white-asking alexandria-the devil wears prada-escape the fate-- parah aku nak list kan XD hahaaa, korang pulak macam sudi je nak baca kan..

Aku memang jealous tahap gaban laa dekat dorang yang pergi gego joho tu, tapi takpe next time insya'allah aku akan berusaha lebih untuk join. Rasa nak menangis pun ada bila tengok betapa meriahnye dengan crowd yang padat lagi mampat tu. Bytheway, aku sedang mengompol wang untuk mendaftar sebagai fanstatik, cuma RM30 taksilap. Kalau nak join jugak roger roger lah beliau ini --> KE PESBUK <-- Macam macam boleh dapat bilakala mendaftar sebagai fanstatik ni. Okayyy, cakap lebih pun mang takdak dapat apa hasil kan.. Esok aku offday, kelas postpone.. syok wuhh. byeee bloggers.

12 comments:

Wady Zainul said...

hahahaha cemburu yer dik? KAHKAHKAH

lyana kamal said...

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-O

the fikirman said...

rugi x p beb...

lyana kamal said...

lu pergi ke? lu jauh egypt sana XD

Wady Zainul said...

besttt woooo. kahkahkah ;P

Wady Zainul said...

besttt woooo. kahkahkah ;P

Wady Zainul said...

besttt woooo. kahkahkah ;P

Wady Zainul said...

besttt woooo. kahkahkah ;P

lyana kamal said...

wady zainul ni dah kenapa -_-' gila buat orang rasa jealous.krrr

Ika said...

waa. bestnye. :D

eezaraellishannah said...

saya pergi ;p huhu support underground? kia true hxc ;p

lyana kamal said...

Wahhhh XD mestilah support. tapi cuma mampu dari tepi depan belakang. belum berkemampuan pergi support depan depan..insyaallah akan datang.