MINGGU HALUANSISWA KAYM@ICYM

Assalamualaikum wbt.
HO HO HO XD holaala orang kampung, kuikuii.. lama bebeno dah aku tak menghupdate cerita baru kan kan? Heee, ada sesiapa ke yang terase macam dah tigabulan aku tak menghupdate blog robot ni. Phuuu~ aku baru je habis sesi Minggu Haluansiswa @ Orientasi dekat Kolej Antarabangsa Yayasan Melaka. Tigahari je orientasi tu berlangsung >_< wohh! kenapa tak tigaminggu tigabulan tigatahun? seghonok gilaa bebeh! Langsung takrugi ape dengan keputusan mendadak badak yang aku buat tu. Petang sebelum majlis penutup dapat tengok KONSERT MUSE free lagi tuu >_< 


Perghh! gila bababababunn laa, screen besaww tenganga mulut aku.. syok lagi bila ade roomates yang sekepala melayan MUSE ni. Btw, roomates aku tigaorang je temasok aku, sorang dari jb sorang lagi dari kl.. Seriously, biase tengok konsertII live MUSE dekat youtube je. dandann dapat screen besaw tebangun teduduk tebangun teduduk XD cehh! mentangII orang lain p melantak makan nasi. huhuuu. Dah weh, aku speechless dapat tengok MUSE dengan screen yang cenggitu besawnye. HA HAA..

Ni dia kesimpulan khas dari aku untuk bloggerblogger.com sekalian, tigahari orientasi tu memang takdapat aku lupakan sampai bebila bebila bebila~~ kesemua fasilitator yang terlibat memang hebat hebat belaka! Caye tak caye baru minggu orientasi aku dah ade assignment, tapi takdelah berat mana..lecturer mintak melukis je -,-'' Isnin ni beliau nak tengok pulak tu. Harap harap lukisan aku boleh di terima pakai nanti. XD sem satu sangatlah pendek! tiga subjek je yang ada  tapi semua tu belajar dalam masa tujuhminggu. Aku nak mintak tolong jasa baik semua blogger sekalian untuk doakan aku dapat fourplat dari sem 1 sampai sem 8 punye exam, okayy! nanti aku belanja tengok konsert MUSE taw taw. ngungunguu..

Hohohh! ada lagi ni weh, harini Hari Ibu kan kan? weewe. Selamat Hari Mak kepada Mak aku, Rosiah binti Jalil. Nak tahu aku kasi surprise ape dekat mak aku? Huhuu, aku kasi mak aku berborak dengan HERO  kanan ni, wewitt! sweet tak? Selamat Hari Umi jugak kepada Umi Hero aku, Che Ani binti Wan Ismail. =)
wengwengg, orait, bye! 

5 comments:

BellaJane said...

pew... lame tu sampai sem 8 huhuhu.. btw gud luck hehehe

lyana kamal said...

Peww ;D hahaa~ tu yang best!uhuhuhu, okay. terima kasih ;)

Faizz's Jamil said...

(Y)

hazfee said...

maknanya lu dah buat keputusan yg tepat la ni.haha

lyana kamal said...

Hahaaa ;D dahla tu