The Engagement



Assalamualaikum wbt.
Salam sejahtera kepada semua blogger..semalam merupakan hari pertunangan kakak pertama aku,  majlis yang sangat aku rasa superbb simple =D muahaha, simple but nice. majlis tersebut cuma dihadiri oleh kedua pihak lelaki dan perempuan.. kami tidak mengikut adat resam melayu, kami cuma mengikut cara pertunangan menurut islam. takde tok kadi, juga takde makcik potpetpotpet bagai ;D Malas nak cerita banyak, meh nengok gambar sini.. 

*sesi penyarungan cincin =D
*hantaran daripada pihak lelaki (beli je) :p 
*hantaran daripada pihak kami (homemade) ;)
  Okay, serabut pulak kalau letak gambar manyak manyak kan..btw, aku pulak rasanya taksabar nak bertunang secara terang-terangan bersama <----- HERO di sidebar tu..checkidautt~ oyoy, blogger semua! doakan kami dipertemukan hadap hadapan as soon as possible =)) 
sekian, terima kasih!

2 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Tahinah to her. semoga kekal smpai ke JANNAH!

lyana kamal said...

Terima Kasih! =) insya'allah, amin~