Contest "ILove MyParents" by Iza

Assalamualaikum wbt.
dah lama takjoin contest. muahaha :D banyak woo hadiah spesel,
 rugi kalau takjoin. kepada yang nak join klik sini.

Okay, ini adalah statement yang perlu dijawab secara kemas ;) 
kemas la sangat aku punya jawapan bagi statement tu..wengwengg~

- Kenapa korang sayang Ibu dan Ayah korang?
  : semestinya aku sayang kedua ibu bapa aku oleh sebab mereka telah berhempas pulas mendidik, menjaga, memberikan sepenuh kasih sayang, dan memberikan segala yang diperlukan oleh aku. 
terima kasih Mak Ayah!

- Rasa-rasa, apa hadiah yang paling berharga untuk parents korang? 
: hadiah yang paling berharga yang insya'allah bakal aku berikan kepada kedua ibu bapa aku adalah pakej mengerjakan umrah dalam keadaan juga suasana yang sangat selesa. 

 TAG : IEQA | PAIT
SENARAI SPONSOR


2 comments:

IzzahLiyana Tahir said...

Thanks join :D

lyana kamal said...

Welcome maniss ;) hehe..ada ciri-ciri nak menang tak? ahahaha