RESULT CONTEST TEKA-LAH

Adakah anda yang menyertai contest teka-lah sudah bersedia menunggu keputusan di hadapan desktop lappy berbekalkan cucur kodok atau apa sahaja di tangan anda sambil membulat bujurkan mata mata yang cantik oleh kurniaanNya itu ;) Okay, introduction yang berputar belit. dah lama tak menulis karangan la. haharr. Jawapannye adalah!jengjengjeng
DINOSAUR BERSAYAP DIBELAKANG

Sekarang lyana akan memaklumkan nama nama yang berjaya menjawab menatang haritu..cuma tujuhorang saje yang menjawab dengan betul tapi tak berapa tepat. Lyana listkan pemenang mengikut siapa yang hantar link penyertaan dengan cepat.. 

Pemenang tempat pertama sila laporkan diri anda di facebook lyana, inbox dekat facebook nama penuh, alamat, dan number phone. Tempat kedua untill tujuh tu lyana taksempat nak bloglistkan sebab malam ni lyana pergi menginap di rumah sahabat baik lyana. insya'allah esok lyana akan listkan di sidebar ;) sekian, terima kasih. banyak banyak terima kasih juga kepada yang telah berhempas pulas yeke? menjawab tekaan tersebut..

8 comments:

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

Alhamdulillah... tq lyana.. nt kita inbox okeh?

lyana kamal said...

=)) okay.u're most welcome.tahniah!

Ain Zuhairi said...

Boleh pulak ada sayap, hehe.

Nadratul Syazwana said...

HAHAHA! Nad jawab tupai, jauh gila beza Lalala~

Arra Ahmad said...

yeay..betul walaupun tak tau nak letak sayap.dinasor ada sayap eh?? haha

AmyMina said...

Thank you , alhamdullilah betul ;D

~MAWAR~ said...

eh2..sejak bila ada sayap ni?wakaka..tg lyana..syukur..tekaan akak hmpir betul.. =)

lyana kamal said...

Heheww. dah direka bersayap nak buat macam mane. tp ade kan dinosaur yg bersayap. apetah nama dia ;D