Pakcik tengok lawa je designnye pakcik amek jelaa...

#Adus! harharr. tak pernah pernah aku menaip tajuk entry sepanjang ni..soryla taktahu nak bagi ape tajuk dia.baiklah kita abaikannya sahaja..marilah kita lihat apakah yang tersirat disebalik tajuk tersebut..
l
l
l
l
l
l
V
#siapa berminat dengan button blogger ni?
feedback to me, insya'allah aku akan dapatkan :)

Jadi, inilah dia yang sibuk aku perkatakan.. tadi aku ter-beli baju ni.wengwengg, cantik pula designnye tapi kurang faham apa yang ditulis, bak kata pakcik yang jual ni "Pakcik tengok design nye lawa, pakcik belilah dekat orang yang jual ni, lepastu pakcik jual la dekat kedai pakcik, rm10 je nak. orang asyik tawar tawar dari rm15 mintak rm13, pakcik TENSION ahhhh, last last pakcik jual rm10 je=)" [ACT, aku tak berapa nak ingat ape yang pakcik tu cakap, tapi ade kena mengena la dengan ape yang aku taip ni..hahahhh.

#okay dah, moral of the story aku nak pesan dekat kaurang semua yang bercita cita menjadi designer untuk kegunaan apa jua sekali pun, Mantapkanlah cara pengeluaran tulisan juga idea untuk kegunaan juga kefahaman manusia sejagat sekalian.
sekian, السلام عليكم.

4 comments:

Aesya Zealous said...

mcm cool je button tu,,nakkkk

lyana kamarulzaman said...

weuuuu! cool lah! nak ke? hehek ;)

akuadalahaku.. ^_^ said...

mcm mna nk dptkan button tu.?
cntk sgt. ^____^

lyana kamarulzaman said...

wengwengg~ macam mane ek? maybe nanti lyana akan beli button tu banyak2 then buat segmen.. nanti papehal lyana roger dekat akuadalahaku okay ;)