พูดไม่ออกเสาร์

w.b.t السلام عليكم
Berbekalkan crispy dibibir sesudah jenjalan sana sini ke duniawi blogg, aku terus membawa cursor untuk create new post,, teringat pula tadi~ sedang aku mengemas dapur :: pammprunggpangg(cuci pinggan) setttsokksekk(mengemop lantai) kedengaran bunyi siulan juga bebelan jiran di belakang villa ni yang mengatakan kepada aku "hah..putar lagi putar lagi" -.-'' adushhaii, hilang privasi juga konsentrasi..
ada jugak orang yang mengacau aku masa masa macam ni..

Okay, memandangkan entry ni tak berapa nak ada tajuk jadi aku campur adok la isi kandungan dia. memandangkan lagi, aku semakin mahir dalam pertuturan bahasa jepun sebab tiap tiap malam yang hening aku akan menyelak helaian buku yang bertajuk "BERTUTUR BAHASA JEPUN DALAM 30HARI".  Jadi, aku buat keputusan untuk share apa yang aku dah belajar melalui buku tu kepada korang yang berminat. Siapa setuju??angkat jari! sila tinggalkan feedback anda dibawah..sokongan anda semua amat diperlukan =] okay laa, adiosaa..ada tugasan penting..btw, i miss you guys yang dibawah ni! bila korang nak datang villa aku haa? aku kurang rajin la nak keluar..sunburn karang, har har harr.
#pesanan penaja--> bagi feedback okay pasal
  kelas alam maya bersama lyana kamarulzaman
 belajar bertutur bahasa jepun dalam 30hari

16 comments:

[ wanni ] said...

lepas ni buat la entri pasal bahasa Jepun, nak tahu jugak sikit-sikit :D

Salam perkenalan~`

Zakaria's daughter said...

wehuu.
semangatt betul nak berbhasa jepun.
keke

zulhilmi tempoyak said...

tp apsal tajuk mcm siam jee... heeee

eyqa amin said...

now, me addict ngan bhs korea. ececeh. ahaha

*Arr said...

sure :D jom belajar Japanese!

Tyntha Lana said...

boleh la share skit2 apa yg diketahui :)

Jannah Latif said...

share2 la.. kita pn nk blaja gak. hehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

wahhh! gudluck lyanakamal!
:) saya setuju! angkat kaki!! ehehehehe!!!

nanti kongsi tauu .. kita tak sabar nak baca entry seterusnya!

Muttallif said...

Kongsikan bahas tersebut untuk pengetahuan bersama. :)

Che rosliza Che mat said...

Bahasa jepun mudah nak ikut hihihi

Aien Nia said...

Wahh nak belajar juga..Kat mane nak beli buku tu ?

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah menarik
nnt leh cakap jepun sesama

KorN said...

ana tano nama ewa nandesk...? hehe

Black Jeepsu said...

nak belajar bahasa china malaysia!

Boni JLL3 said...

an an an, o te mana i kushi, doraemaon

nuha ahmad said...

best nye belaja cakap other than our languange..
hopefully u success :)