segmen jom naikkan jumlah follower dengan mendadak!

Ta-da! lala, =) hehe.dah lama tak update blogg ni. budak nak exam lahh kan. semalam baru lepas pergi solat hajat buat kali kedua. Syok woy! haha, macam macam ragam orang yang ada. Btw, GOOD LUCK TO ALL SPM CANDIDATES especially kepada bloggers yang amek exam spm untuk tahun 2011 ni. ;) Hoh? hehe, tahu tak macam mana aku boleh ter-join segmen ni? haha, sedang aku bermain scroll menggunakan jari jemari kat tangan ni, aku ternampak berderet deret bloggers join segmen ber-banner comel ni. Aku buat keputusan untuk memilih secara random sambil menutup mata dan dengar lagu fynnjamal<----my febret uoyy! DAN, TAH-NI-AH kepada Cik Pinkyyana kerana berjaya di kelik oleh aku.

+kepada yang dah join=semoga followers anda menaik secara mendadak-haha-
+kepada yang belum join=Mai SUPPORT OUR LOCAL ACTS[kelikbannercomeltu&JOIN]

8 comments:

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

PUTRY said...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

alynfazlin said...

singgah dan folo sini ye! selamat berkenalan. :)

izah :) said...

hyee ,iza singgah dari segmen yang sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

Ayeen said...

ayeen dah follow dr segmen azfa. klu sudi, follow ayeen balik okay ? thankyou :)

Wife Wise said...

sqaya follow.follow saya balik=)

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html