SEGMEN:Lulu Caldina Ajak Blogwalking

Heyyhoyy, sekarang tepat pukul 12:09am.  nak study pun kurang feel. Aku baru lepas basuh baju sekolah dengan menggunakan cara tradisional(bukan di tepi sungai)disertakan dengan sabun cecair dynamo botol oren..best woo, rasa fresh walaupun cuaca sedang panas tak terik sangat. lalala, sementara tunggu baju dikeringkan oleh washing machine aku ber-BW di blog sahabat karibku lagi akrab iaitu Ieqa Halim. Aku terjumpa entry dia yang bertajuk
"Lulu Caldina Ajak Blogwalking" dengan serta merta nya aku buat post baru dan menyertai segmen ni. Dalam erti kata lain
"I support malaysian blogger"
marilah ramai ramai sertai ajakan lulu caldina ni-klik banner comel atas ni untuk tahu lebih lanjut-

3 comments:

Chocolate said...

jalan2 dari segmen sme :D

jom join lucky draw! >_0

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

comel je blog u ni :D

jom lawt sye :]

http://chocalymilk.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

hira said...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ceriteraliyana said...

yuhuuu!! tinkerbell dtg dri segmen yg sme..bru berkesempatan nk terbang2 sini..=))