pengakuan berani tahap infinity`

Assalamualaikum wbt.
kepada sesiapa yang terbaca entry ni aku mohon maaf terlebih dahulu sebab
penulisan aku kat bawah ni ade unsur unsur kekejaman sikit. peaceeeV

Aku nak hambek kesempatan untuk mengpublish seketul entry berbau ketidaktenteraman! whole life aku sebagai siswi since menetap di ICYM aku terasa macam nak menggunakan superrpowerrr yang aku ade untuk memperbaiki segala perasaan ketidaktenteraman aku terhadap beberapa orang manusia yang aku rase AISEHH NAK HEMPOK KAU JE BEB! nak flying kick aku tak sampai pulak nanti, segan bebulan bulan padahnya.  Hahaa`takut tak? for those yang terasa hati tatkala terbaca entry ni hambek lah kau! aku memang takdapat nak sekat jari jemari aku dari menaip, tapi insyaallah aku dapat sekat tutur kata tingkah laku aku hadap hadapan kau. 

Untuk hari tu kau dah rasa dua penangan dari aku..sebijik perkataan keras dan sebijik hentaman kaki aku ke kaki kau~ tulah! siapa suruh follow follow aku, pandang aku pun macam nak rogol, bukan setakat aku semua orang kau pandang macam tu. psstt! please be nice la human, kelak hidup kau takde la sengsara dengan tomahan cacian makian oleh orang orang yang dapat tahan sabar lebih kurang macam aku ni -,-'' Serious kalau bercakap dengan kau, aku langsung takde selera nak pandang muka kau, apekandaya aku kena lalui ni sampai habis sem satu ni. Untuk sem dua insyaallah aku bakal beli motor dan berlari jauh dari kau, kau susah dah nak menyendeng kat aku -,-' .Lagu dekat blog aku pun jadi ganas dah, nasib baik aku tak pakai lagu skrillex, nanti tahu tahu je keluar berita ade blogger diserang sakit jantung bila bukak blog aku ni.

sejujurnya, aku rimas dengan tingkah laku kau. -,-''

4 comments:

P#eoniX said...

relek jer...heheheh....jan sedey-sedey...huhuhh!!!

.::: Princess MOMOY :::. said...

uihh...sabar dear sabar >.<

lyana kamal said...

P#eoniX : ;D tak sedih pun..rimas je

lyana kamal said...

allright my dear momoy =) ty