Trip to Londondonn`

27APRIL2012/JUMAAT
Assalamualaikum wbt.
Hahaa, tajuk membajet konon pergi londonn, terselah kepanasan keterikan (panas terik) petang tadi tuhh, dekat gambar bawah ni. kuanggkuangg! hampir 2 jam aku dengan jiran soogeniuss tersesat mencari jalan ke Kolej Uniti, Pasir Panjang.

Ohhoo, petang tadi aku ikut jiran aku pergi ambek kakak beliau di Kolej Uniti, psstt! aku dapat tawaran kat sana dohh under Dip Graphic Design PDA blablablaa.. Mungkin sekali terselah bahwasanya aku takkan sambung tanggungjawab aku sebagai seorang pelajar/mahasiswi di sana.. sebab musababnya kolej ni jauh terpencil bisa buat gua terkucil derr ;D haaaha..barangkali aku bakal berjumpa dengan alientarotanotantoo jika aku belajar kat sana, lagipun yuran kos ni agak membebankan ayah aku yang taklama lagi bakal dipencenin oleh bos beliau. Brrr, jauh melencongg tajuk ni..hahaaa, biasalah lumrah berblogging yang terkadangnya mahu mencari publisitinurhaliza lahh kann.. 

Alang alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan! cisss, terindu pulak nak mengarang karangan kelas Cikgu Harliza. lupakan lupakann, malam malam suka sangat mengarutt, kira ok lah kan daripada mencarutt. :D Ok, alang alang blablablabla...mari kita ke topik HOT manusia yang dalam lingkungan 17 nak ke 18 tahun ni. Semua sibuk post status kat pesbuk yang cenggini bunyi dia : wargh warghh dapat PLKN, warghh!! dapat pomsix.. wargghhh! matrik panggil mari lah sayang, Woorghh! kompuiss aku lahh. Btw, aku dapat gak pomsix kt smk bukit baru kos kemanusiaan ape jadah tah takminat kott -,-' walaupungg pomsix ni mengurangkan bebanan bak kata sesetengah manusia sejagat tapi bagi aku biar lahh lama pun aku belajar janji aku tak menetapkan diri aku dekat mana mana 'sekolah' Aku malas nak beruniform sekolah. tu je sebab? hahaa, takot nak amek stpm kalau tak pass macam macam lah melepas sudahh.

Insyaallah dengan izin Allah swt jika tiada sebarang masalah lagi aku akan sambung Dip Animasi dekat Kolej Yayasan Melaka.. agak kecewa jugak lah nak kos idaman aku Graphic Design tu tapi jauh ke KLMU pulak. Apak pun was was was awas nak hantar aku dekat sana. -,-' Maaf panjang pulak entry londondonn ni. btw, next monday tuesday wednesday aku busy di jb on vacation dengan mak ayah sambil beramal baik tolong kakak aku cari rumah sewa kat sana.. taksabar nak merasa homestay yang hebat diperkatakan orang disana. terima kasih sudi membaca ^_^. Baiii!

2 comments:

hazfee said...

form 6 bukan ada uniform sendiri ke bagi membezakan mereka dengan budak sekolah?ke tak ada? hahaha. buat la keputusan mana yang baik :)

lyana kamal said...

kain n kasut je yang lain, kan kan? hahaa. totally gua takminat la tuan kopi.. peacee` ok. ty! insyaallah.