SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

Assalamualaikum wbt. kenapa aku join segmen ni? petang petang cenggini taktahu nak menaip entry ape. heheeee, then blogwalking lah ke sekitar dashboard.. sedang aku mengscroll entry2 blogger yang ada dekat dashboard ni, berderet pulak blogger lain yang dah join segment amer ni. Sambutan agak meriah, jadi aku pungg menjoin bagi memeriahkan lagi segment ni. Sebab lain aku join segment ni opkoss la nak tambah follower dan juga reader.. hee, peacee` Amacam karangan aku ni? agak agak berapa bintang ye amer ? hehehe.  TAG 

44 comments:

amercorner.blogspot.com said...

sarawakian ke ?

Ok je ko punya essay, menarik , ni mesti bm spm A ni :D

anyway kalau blogger sarawak baguslah :D

psst nangga banyak blogger sarawak dalam tok, mun salah orang sorry lah :D

AkmaDanira said...

Saya SERIOUS FOLLOW awak.
Awak? :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

lyana kamal said...

amer ;D hehee. mane tahu ni? msti lah kena A. bahasa kebangsaan kita tuh..lyana bukan sarawakian lah..

lyana kamal said...

akmadanira.. seriouss? hehe.ok ok.. lyana follow akma balik. ty bw n follow here ;)

Rara Nasiha said...

ramai pulak yang buat segmen2 macam ni. :)

lyana kamal said...

Dah join tak rara? jom la join sekali. heheee.peaceee`

~ Cik Pelangi ~ said...

thanks..follow u back :)

Seyra Zainal said...

seyra singgah sini :)

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

icumm said...

BW sini balik...icumm serious follow awak..follow me back ^^

http://icumm-icum.blogspot.com

dinisamsuri said...

dari segmen yg sama.,
dini follow dh belog lyana :)

lyana kamal said...

orait! terima kasih semua yang sudi singgah sini :)

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , sya dh follow awk . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

salam... sy dtg dari segmen yg sama... serious follow awk! =)

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

aynora nur said...

membalas kunjungan dan follow sini

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Farra said...

Daripada segmen yang sama . singgah and follow sini ^____^

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nabila Medan said...

dari segmen sama! follow sini yek?
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

follower 551..dri segmen yg same

lyana kamal said...

sekali lagi dan lagi dan lagi :D hewheww! terima kasih kepada semua yang serious follow sini balik. salam kenal , peacee`

AlyNn NyzAa said...

follow cni :)

Sh Hily said...

follower 553..dari segmen yg sm..ifa serius follow back!hehehe

hawa said...

done hit , serious follow back :)


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama

serius dah follow blog awak :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Aien Nia said...

Hai awak :) Saya dah follow >566<
Serious follow back..
http://shayeaien.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
Singgah dan Follow..
Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Syamimi said...

Mimi here, serious dah follow awak :D

http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

lyana kamal said...

Orait!! :) salam perkenalan

9n0L4 said...

seriously done follow. 578. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :) eh eh.mka heroin n hero tuh lbih kurang lah :D

aynora nur said...

dah follow sini dah lama, jalan2 baca entry..

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u follower yg ke 600, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yang sama
done follow awak :)
jom singgah n follow blog eyda :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

*NurSyahieraDahhari* said...

Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Syiera serious follow sini :)
620 :)
Serious follow Syiera back ya -->
http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :)

deqjamucuxx said...

dari segmen yg sama .

done serious follow awak .

:)

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com

@

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

Amalina said...

Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com