CONTEST : I LOVE MY FRIENDS

Assalamualaikum wbt.  :')  jom le join contest ni..

Okay, بسم الله الرحمن الرحيم
gambar gojess gua rembat dari lappy Ieqa Halim, hehuu..
exceli beliau yang transferkn ke pendrive aku .
dari kiri: Shikin, Ieqa, Lyana(aku), Effa.
Gambar ni sesudahnye last paper spm, teknologi kejuruteraan<--subjek ni aku dapat takat lulus je.muahaha..  Sahabat aku yang berpakaian sukan tu sebenarnye dah balik awal then sahabat hebatt aku pun meng-edit supaya kami berempat kelihatan terikat.. Kami berempat kenal since2010, kami berkenalan bukan secara tuptuptuppp dah jadi empat..hahahh, faham? acane aku nak terang taktahu laa. ;p 

KENAPA AKU SUKA BERKAWAN DENGAN DIORANG?
yang kecik tu aku lahh then sebelah aku tu Shikin @ Nurul Ashikin :D ngeee.
Aku sayang beliau sebab beliau sangat prihatin atas segala apa yang terjadi dekat aku. Beliau sangat cantik dan anggun gitu, beliau masih single dan suka membuat relation yang  fake..hahaha. Act, antara kami berempat beliau lah yang paling tuaa..kira kakak kami laa! Beliau sangat sekepala dengan aku, kerkerrr. first time kenal time beliau dok lepak sengsorang tepi tingkap yang agak sunyi sambil menyanyi lagu febret indie band, dan dan aku terdengar tu, aku terus pergi mengadap beliau.. rancak kami borak pasaii band indie yang lain lain.. urghhhh! kami die hard fan dekat independent music ni.. but then, beliau telah curang ke alam kpop.. aku mencik kpop.. ;D tapi ape pun beliau telah kembali ke pangkal jalan membawa semula kenangan kenangan lama jiwa indie pop yeh yehh :D Lagi! kami bertiga suka membuang masa yang terluang dengan melepak di rumah beliau kerana banyak sangat sebab, antaranya..nenek beliau nenek kami juga, kerana nenek beliau masak sedapp sedappp belaka..tak tipu wehh :') aku suka gila kat teh tarik nenek beliau. asal datang cari teh tarik.. hehehehe

Oyoyyy Ieqa Halim, aku rembat lagi gambar kau ;D 
Okay, yang OPPpocot angkat tangan tu Ieqa/Ben @ Nurabiatul 'Atiqah :D hehuu.
Aku sayang beliau sebab beliau juga sangat prihatin atas segala apa yang terjadi dekat aku..beliau juga sangat comel dan cantik, aww yaww! beliau sudah berpunya okay..hehe, kembangkempiss kang bulu hidungg beliau tatkala membaca entry ni..hahaha.. boleh dikatakan, kami juga satu kepala menggila duniawi berblogging..Ieqa Halim bercita cita menjadi blogger tegar yang sangat pemess, idola beliau ialah Yuyu Zulaikha :) siapa takkenal dekat blogger kecik molek cantik comel tu.. heuheuuu. Kami kenal agak agaknye tatkala lepak jugak..jalan cerita aku takberapa ingat laa. maklumlahh, usia kian lanjut ditelan dek zaman..kahkahhh :D Lagi! aku rindu nak bawak beliau makan angin naik motor serta berfoya foya ke Jaya Jusco. tapi kini motor tu hanya tinggal kenangan..hahaa, takpe wehh! aku janji kalau dapat motor baru aku bawak kau ronda maut macam zaman dulu dulu tu.. 160km/hour kerana mahu memecut menjawab paper kimia time spm. hihihii.. 

 Allright yang berbaju putih tu Effa @ Effa Nursyafiza .waktu ni kami dan juga Ieqa sedang memonteng kelas tuisyen fizik dan addmath atas sebab sebab yang agak tidak memuaskan hati. kami ke tempat para remaja yang lain bermain game itu sukaria, muahaha =D beliau sangat comel gebu gebu aku suka peluk beliau aww aww, hahaha.. Aku sayang beliau kerana beliau sangat protect  aku, yeke yeke? huahuaa, yelah tuu. beliau kan besar so beliau selalu menyelamatkan aku yang kadang kala ditimpa bebanan yang besarr..Beliau sangat huhahuha orangnye, ohh ye, tak lama lagi beliau akan meng-repeat paper fizik dan math kerana beliau sangat tidak puas hati akan keputusan spm beliau tu. Bapa beliau kata nanti nak mintak kerja susah kalau resultnye yang cenggitu.. Btw, goodluck bebehh! we will always support from anywhere we are. Aku mula kenal beliau juga mula rapat dengan beliau masa beliau ada krisis dengan sahabat sahabat lama beliau..Ohh, sudah lapuk sangat cerita tu. ^_^ biase la budak budak sekolah dulu suka sangat menerbitkan krisis yang gempakk berbaur sedih..wehehee. 

Tulah semua sahabat terbaik yang pernah aku ada dalam mukabumi ni, taklama lagi masing masing akan sibuk sambung belajar.. Harap harap diaorang semua takkan lupa aku bila dah jumpa kawan baru dekat tempat baru nanti..heee, peaceee` .terima kasih kepada kalian kalian yang sudi jejak mata dekat entry ni.. baiii!
*lagu blog ni aku baru tukar, aku dedicate khas untuk sahabat sahabat aku di atas :')

TAG:1 2

5 comments:

Ieqa Halim said...

alolo sweetnya , kembang habes lobang hedong kena puji . Ngaha ! Thanx ! Hope kau menang ! Sayang kau manyak2 :')

Zamani said...

Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
(sehingga 24hbApril) telah di update:

http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

❤ aQma_maNaF ❤ said...

thanx join

lyana kamal said...

Ieqa Halim :
hahaa ;D dah agak dah. kembang habis punye nanti ,kuikuikuii

lyana kamal said...

Allright zamani.ty

welcome aqma manaf =)