Aku pun tengok jugak! |Battleship|

Ahad 15April2012
aku yang kiri tu, aww! dewasanya rupa ;D bhahaha

Assalamualaikum wbt. phuuiii~ banyak betul entry pasal battleship kt dashboard aku ni. hahaa. Adoh jealousmxewrtzb mak ;D Penat oii, aku baru balik dari memanah ni! superbb syok memanah, nanti aku post entry aku p memanah tu okay! .Untuk pengetahuan blogger blogger tegar sekalian, aku tengok movie ni hari rabu haritu.. dan sekarang baru aku berkesempatan untuk cerita kat kaurang -,-'ade ke yg sudi baca,haaha Ohh superrr otomengg berkali ganda kuasanye takdapat aku nak gambarkan betapa bestnye movie ni. Sound effect cukup memuaskan nafsu ,kahkahhh. maafkan aku.. Terasa macam nak beli cd dvd o whatever yang boleh mengeluarkan movie ni then nak pasang tirai gedabak besar tempek kat tengah taman tengok ramai ramai sambil makan misteri potato :D kuangkuangg. Nampak tak betapa berfalsafahnye penulisan aku ni yang bakal melanjutkan pelajaran dalam kos graphic designer. awww :D ada gaya ke? Oh maaf terlupa pula, terima kasih kepada rakan taulan Shkiyn, Effa, Ieqa n Chaei kerana sudi kita keluar bersama. 

11 comments:

*Arr said...

dah pasang kt taman nt cakap taw, nak tgok free haha xD

ciksengeh :D said...

download je lah wakk . takyah kelua duet .. hehe

Faizz's Jamil said...

yayayayayayaya . bestbestbest .
ouh dah dapat stdy ka ?
CONGRAT ! ^_^

zuzu said...

best erk battleship? ramai yang dah tengok dan puas hati dngan battleship..haii CZ entah bila dapat tengok..

Rara Nasiha said...

Hai, dah tengok jugak. tapi tak cerita kat blog je. seriously cerita ni best! gempak. :)

CikUna said...

battleship ??? ermm cerita apakah itu ?? hehe nampak sangat tak mengikuti industri semasa.. ecehwaahhh..

lyana kamal said...

*Arr
-hahaha ;p aiyap kapten munch! insyaallah lyana dah pasang nti lyana roger kat Arr

lyana kamal said...

ciksengeh :D
tolong la donlod kan, kite malas la nak tunggu berejam. kalau ade UNIFI kan best.kuangkuangg

lyana kamal said...

Faizz's Jamil
dapat tawaran, tapi takpasti pergi or tak. tengok kemampuan mak ayah jugak ;) ty

lyana kamal said...

zuzu
Best yang teramat tersangat ;D tapi lagi best dapat tatap muka kekasih hati. heee

lyana kamal said...

Rara Nasiha
best kan! heee :P

Cik Una
cerita orang lawan lawan alien@robot..kahkahh, ikutilah industri semasa, tak rugi ape pungg :p