liburan anak jati melaka yg tengah tunggu result spm :D

Assalamualaikum wbt
hahaha, panjang tak tajuk? :D apaakukisah. okay! harini hari isnin. harini cuti sekolah. seronok ye budak budak sekolah. hahaha, seronok ye adik aku belajar dirumah *bakal menduduki pmr, goodluck aiman!* .Here we go, pagi tadi aku dengan temanans pergi picnic dekat crystal bay. ahaa,tempat banyak belangkas tu.. picnic ni di organize oleh aku, nur liyana binti kamarulzaman juga sahabat/jiran aku yang bernama siti solehah binti razali. ye, kami kini bergelar jutawan..hahaa, sampai nak organize picnic@barbeque segala.. setibanya kami disana kami terus menyalakan arang untuk membakar ayam yang telah diperap oleh mak aku..

tukang kipas lipas. hoyehh ;D

ayam first trip, nama dia black chicken born

aku pegang belangkas kas kas

inilah belangkas, yang ditangkap oleh pakcik@nelayan belangkas :D

breakfast@lunch kami berlima

aku dan si cantik

pengembala udang yg tegar

pengawal laut yang gagah perkasa

set timer menipu aku dan atiqah

kami berbaskingg robingg kuch kuch hotaa hee.

Amacam, seronok tak percutian anak jati melaka ni. hahaa, ohh yee, terima kasih driver kami siti solehah. nice drivee.. Sesudahnya kami berpicnic, kami ke pejabat pos besar melaka, aku mengePOS hadiah untuk blogger superbb ni dan untuk bakal umi mertua yang tersayang. sekian, assalamualaikum..
terima kasih sudi membaca, lain kali bacalah lagi.

4 comments:

Detective Fiqa said...

woww. bestnyer. kite pon same dgn awak. tunggu result

lyana kamal said...

wewewe.. awak tak liburan ke, sblm mendapat keputusan yang ahahahaa :D

♥ Ieqa Halim ♥ said...

wahaha ! kau buat entry dulu ! tak aci ~ aku nak buat tp asek bz je . grr ! pengembala udang tegar tak tahan :p

lyana kamal said...

Kuangkuang~ hehehe, betol kan pengembala udang yang tegar. :DD