I just want to stay with you in this moment forever

Assalamualaikum wbt.
Salam buat semua umat islam yang membaca entry istimewa ni. :') terima kasih kerana masih lagi mengikuti perkembangan blog ini. aku berasa sangat bersyukur kerana masih lagi dapat bernyawa dalam dunia yang kini penuh dengan pancaroba. ingat lagi tak entry yang aku ajak pergi marikh?

 Ohh,haha..tak baca lagi, MARI SINI .Amacam? begitu terukkah sistem pemerintahan pada zaman ni. Jadi, apakah tindakan juga langkah langkah yang perlu kita semua ambil untuk perbetulkan semula yang takbetul sekarang ni. semakin hari aku semakin tidak gemar untuk menonton televisyen siaran buletin utama yang kini menjadi tidak utama bagi aku. harap di fahami..dengar dan tengok tak pasal perbicaraan dekat dewan parlimen dua hari lepas?

Hohoyy, aku memang tak suka langsung untuk mendengar perbincangan/perbicaraan yang sebegitu rupanya. walau aku cetek ilmu mengenai dunia politik ni tapi aku masih lagi mampu untuk menyuarakan pendapat aku, walaupun pendapat aku ni takberapa nak menyenangkan beberapa pihak di luar sana.. Aku nak balik ke tajuk asal tu : 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
I just want to stay with you in this moment forever  

Dengan dunia yang penuh pancaroba ni, hidup aku masih dapat lagi dikawal emosinya dengan kehadiran seorang insan bernama Almuzi bin Suhaimi, beliau di atas amatlah aku sayangi dan cintai.. terkadang aku menyakiti beliau, terkadang beliau tersakiti aku. Namun itu semua dapat kami maafi sesama sendiri dan kami masih lagi meneruskan  perhubungan di antara jarak jauh ni. Walau banyak mana badai melanda kami, kami tetap percayakan janji kami, yakni..kami akan bersatu dalam ikatan yang sah pada suatu hari nanti, insya'allah.. terima kasih kepada teknologi canggih kerana menyatukan perhubungan kami yang begitu jauh sekali jaraknya.. terima kasih facebook, terima kasih skype.
PEACE, assalamualaikum..nantikan ukulele aku. bye.

2 comments:

♥ Ieqa Halim ♥ said...

nak tengok ukulele kau . hihi nak main sekali , bhaha ! nak bagi tak :3

lyana kamal said...

kena bayar! hahaa~ payah tu nak cari :PP