The Love in Long Distance :')

Assalamualaikum w.b.t
i was 270.90 miles from you  my dear almuzi [sumber daripada SINI] Tapi, jarak jauh tu bukan penghalang untuk kita teruskan perhubungan kita ni :') Allright, harini entry macam dekat taman bunga yang berbunga bunga dihujani pula dengan air hujan yang begitu indah sekali ciptaanNya. Pada 20/2/2012 haritu genap 10bulan kita bersama. Semalam merupakan hari paling bahagia bagi lyana bila dapat berborak dengan umi almuzi. Bohong la kalau cakap tak ketar ketar bila mendail number phone umi ;D ngengee. First foremost lyana introduce diri lyana dekat umi and then perbualan menjadi semakin rancak gempak hebak. U ghowk umi! i love my future mother-in-law.aminn~ doakan bersama-sama ye blogger. Teruja sangat dapat bercakap dengan umi membuatkan lyana menjadi semakin semakin semakin HEBAK woo..teruja tak terkata. Btw, umi peramah macam macam kami borak semalam sampai ke details keluarga lyana. Ohh umi, nanti berkesempatan jika umur berpanjangan lyana datang kota bharu jumpa umi okay. tatata..
-nak reload banyak banyak nanti nak kol umi lagi-


UMI plus ABAH
Almuzi yang ditengah

#END OF ENTRY WIF DIS VID ;)

3 comments:

CikUna said...

wah.. awesome dapat cakap dengan mother-in-law...hehe

\\( ^_^ )//

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

best nye dia... mmg pun rasa cuak.. smpai skrg lau jmpa mak dia ttp mgeletar.. wlau da knal lama... hee... kwin nt jg lupa ajak kita.. hee

lyana kamal said...

wehuww! OKAY! tetamu VIP lg tu taw ;)