saya junior kepada engineer

#waktu last paper engineering technology 14/12/2011
JUNIO..haha..R hilang..
Okay, mari aku teruskan kepada tajuk utama tersebut.
Ye, aku junior kepada engineer..ye ye ye..
Tapi, memandangkan haritu aku sibuk sana sini main jutaria dengan sahabat kerabat ..aku menjadi ketinggalan 
dengan sahabat kerabat aku yang lagi sorang ni..Aku fikir dia nak ajak lepak sana sini rupanya nak ajak aku kerja sama sama dengan dia, Oyy..tahu tak kerja ape? erhh, junior kepada engineer..tugasan-nye adalah seperti berikut::1-ukur aras tanah. 2-catat apa yang patut. 3-turun site(syok dol) and so on as an engineer.. korang mesti tak percaya sebab kerja macam ni kan selalunye perlukan kelulusan, tapi kami ni baru lepasi SPM. sahabat kerabat aku dapat kerja ni on the spot sebab dia ade kabel..Then, memandangkan aku ditinggalkan oleh beliau, aku memaksa beliau untuk dapatkan borang kosong untuk aku join kerja tu. Gaji best bagi aku yang baru lepas sekolah ni, nak tahu berapa? haha..RM600-700 dalam masa sebulan..
okay bye. wish aku dapat kerja ni okay,
sekian, assalamualaikum.. 

3 comments:

Cik tikah said...

bnyk tuh gaji :P

KizZ said...

Huhu...gud luck okeh..semoga dapat kerja yang awak nak tu..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

lyana kamarulzaman said...

-hehek, memey ah bnyk cik tikah..tgu confirmation utk dpt je ni.
-okay kizz